![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Imi pare rau Costel, dar nu este chiar asa....Te rog din suflet sa spui acestea batandu-te cu pumnul in piept atunci cand vei avea 7-10 copii, restul nu este decat o presupunere . Imi pare rau, dar viata reala bate filmul si teoria. Iar cu " presupusa credinta " prea multi copii sufera pe lumea asta.
|
||||
|
||||
|
Si ce facem Ory daca spunem ca ne este de ajuns unul si din nefericire se imbolnaveste si are nevoie de zeci de mii de euro pentru a supravietui? Mai ramane valabil numarul? Mai pot spune pot creste X?
E prea departe Dumnezeu de noi, dar El nu este lispsit de putere. Nu spune Scriptura ca "cele ce sunt cu neputinta la om, sunt cu putinta la Dumnezeu?" Daca acestea sunt cuvintele lui Hristos, atunci sa ne incredem in ele si vom avea parte si de minuni daca va fi nevoie. |
|
|
|||
|
|||
|
Costel, daca mergem pe aceasta latura, atunci vorbim pana maine.
Eu spun doar ca ar fi bine sa judecam si din perspectiva realitatii evidente, nu doar din imaginatie. Chiar te rog sa te apuci sa faci copii multi, din credinta, si pentru a preveni posibilitatea de mai sus...apoi sa discutam ca de la experienta, la experienta, viabila si nu formala . Eu nu am multi copii, dar ma trag dintr-o familie cu multi copii...restul nu mai are rost sa expun. Multumesc Lui Dumnezeu, inca a fost bine ( acest bine il spun cu generozitate), fata de ce-ar fi putut sa fie....
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 |
| Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 21:41:59 |
| Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 22:23:02 |
|
|