![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, nasterea naturala se declanseaza numai si numai natural... singurele interventii naturale in grabirea evenimentului (cu cateva ore sau o zi-doua, mai devreme nu are rezultat) sunt administrarea de ulei de ricin... sau contactul sexual. Ceea ce intentiona doctorita ta sa faca era sa obtina un travaliu indus medicamentos, o chestie foarte nenaturala si extrem de daunatoare pentru copil, iar bonus... extrem de dureroasa pentru mama. In aceasta situatie, pentru copil riscurile sunt mult mai mici daca se naste prin cezariana decat prin nastere provocata. Nastere naturala este aceea care se declanseaza si se desfasoara natural... fara niciun fel de interventie din partea medicului (inducerea travaliului, administrarea de calmante, anestezii, grabirea travaliului cu diverse medicamente...) nimic mai mult decat ce a lasat Dumnezeu sa se intample. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu la fata asa era sa patesc, m-a chemat pe data de 2 octombrie ca sa imi provoace nasterea naturala si numai bine mititca mea a vrut sa se nasca pe data de 1 octombrie cand s-a si rupt apa ... |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt fff. rare cazurile cand se depaseste termenul, mai ales ca el nici macar nu poate fi cunoscut f. precis.
Medicii care opteaza pentru cezariana sau declansarea nasterii "naturale" induse medicamentos fac asta pentru ca persoana respectiva sa nasca pe tura lor si binenteles sa ia banii. Problema care ati avut-o cu copilul ar trebui poate mai degraba sa o puneti in seama doctorului decat a nasterii "naturale" care indusa medicamentos numai "naturala" nu e. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu ma gandesc serios sa fac un proiect in care sa se sustina nasterea in camp...sau unde te prinde, sa revenim la natural!!!!
M-am decis in urma unor opinii extrem de obiective si repetate obsesiv, conform carora nasterea trebuie sa se produca atunci cand da Dumnezeu, interventia doctorilor fiind total inutila, ca sa nu spun daunatoare pungii si atat, ca sa nu mai vorbesc de inutilitatea monitorizarii sarcinilor...evident. In fine...totul ar trebui sa fie natural!!!!uite cum era sa ma limitez si eu numai la nastere, ce-oi fi avand cu ea, si de unde mi s-o fi tragand!!!? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interventia doctorilor este inutila si daunatoare cand se produce in favoarea pungii si nu in interesul pacientului. Chiar si asa zisa "monitorizare a sarcinilor" poate avea un caracter inoportun, invaziv, daunator si chiar ..eugenic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vedea-te-as in durerile alea ca ai impresia ca ti se smulge carnea de pe tine de durere daca ai mai vrea sa nasti natural in camp. Lumea a evoluat! Dumnezeu nu ne vrea proaste! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil (sigur) sunt prea subtila...dar macar ai citit pozitia mea, sau te confrunti cu niscaiva probleme?
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi...credeam ca expresia"mame denaturate"se foloseste in alte situatii,de ex.cand functia materna se denatureaza/altereaza.
Cred ca este putin deplasat sa numim "mame denaturate"pe cele care nasc altfel decat natural...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vroiam sa spun ca lumea a evoluat in timp. Chiar daca multi spun ca sunt mofturi adevarul este ca majoritatea oamenilor nu prea mai sunt dispusi sa suporte durerea fizica. E normal ca si o femeie cand naste sa aleaga varianta unei cezariene pentru ca sa nu mai simta durerea. Inclusiv o banala injectie se face cu xilina. Toti alegem intotdeauna calea mai usoara indiferent despre ce e vorba. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-ati facut sa rad din toata inima!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Durerea unei mame, | lilisor | Generalitati | 83 | 28.08.2011 18:21:48 |
rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 14:12:16 |
Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 20:54:54 |
|