Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.11.2011, 18:57:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Sunt de acord cu d-voastra, am urmarit toate discutiile, nu am intervenit, dar deja nu se mai poate!

Domnul Alin probabil ca ar dori ca femeile sa nu mai aiba nimic de zis pe acest forum, eu propun sa cereti domnule banarea tuturor femeilor ca sa nu mai fiti deranjati de parerile lor si atunci o sa puteti conversa linistit doar cu barbatii despre nastere!
Cu toate ca ati vrut sa para o gluma este extrem de jignitor felul in care va comportati ca sa nu mai vorbim de faptul ca ati facut un utilizator prost in fata!
Cum sa nu, sa zica, doar cu femei am vorbit pe topicul asta pana acum si daca te obosesti sa citesti cateva postari mai devreme, o vajnica femeie (Yasmina)venea cu "argumentul hotarator" ca barbatii sa nu se mai pronunte in chestiune deoarece barbatii nu nasc, iar prin extensia acestui argument, nici Hristos n-ar fi avut ceva de spus deoarece nici el nu a nascut.
Deci femeile singure sa-si faca regulile, asta fiind argumentul final in lipsa unor argument mai de bun simt, fie ele medicale sau religioase.

Pricepusi acum?
Acum multumeste frumos pentru rezumat.

Last edited by AlinB; 08.11.2011 at 19:00:26.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Durerea unei mame, lilisor Generalitati 83 28.08.2011 18:21:48
rugaciuni pentru viitoare mame Mirela0110 Generalitati 0 03.03.2011 14:12:16
Jurnalul unei mame invingatoare Nicoleta IGNAT Stiri, actualitati, anunturi 2 25.07.2010 20:54:54