Citat:
În prealabil postat de grasu77
Cataline (concitadinule), ar fi bine sa-ti repostezi articolele si sa scoti din ele toate nedevarurile spuse despre neo-protestanti (adventisti, in special - deoarece vad ca-ti sunt foarte dragi). In felul asta o sa-ti ramana doar cateva propozitii de postat care vor fi mai usor de citit.
Modul usuratic si plin de neadevaruri in care vorbesti despre altii spune multe despre relatia ta cu Hristos (subiectul topicului). Asa ca esti on-topic.
|
Vad ca ai inceput deja sa o iei pe aratura si sa ataci persoanele. E si un lucru bun, intr-un fel, e semn ca au inceput sa te arda adevarurile. Avand in vedere ca acum putin timp mi-ai scris in semn de prietenie sa ne intalnim acum ma gandesc ca era de fapt o viclenie.
Tu nu mi-ai raspuns prea mult la mesaje, pentru ca nu aveai ce sa imi raspunzi. Asadar de unde spui ca eu as scrie neadevaruri, arata-mi te rog unul singur scris de mine. Pana acum aproape tuturor eterodocsilor li s-a parut ca despre cultul lor vorbesc cel mai mult, doar adventistii nu mi-au scris acest lucru. Asa ca trebuie sa stai la coada, am scris in mod egal si impartial si despre stilism, penticostalism, ecumenism, catolicism, calvinism, ateism, ocultism,etc. Doar nu era sa nedreptatesc adventismul. Dar cine nu e in adevar nu poate suporta adevarul.
Noi discutam pe forum si cu adventistii sau alte culte din politete. Ceea ce sustine cultul tau sau altul le privim ca niste aberatii, doar nu credeai ca suntem extaziati de ce adevaruri auzim de la tine sau altii. Dar discutam, ca sa fim politicosi, pentru ca adventistul e om, iar cultul adventist e altceva. Dar nu de putine ori se intampla ca eterodocsii sa nu fie la fel de politicosi si sa inceapa sa sara calul pentru ca nu suporta adevarul. Noi credem ca ortodoxia e dreapta credinta si adevarul, deci tot ceea ce spui tu sunt neadevaruri, acum ai gasit si neadevarurile unde erau.
Si tu daca erai ortodox probabil erai uimit ca exista un cult infiintat pentru ca un fermier american a spus ca vine sfarsitul lumii si unii l-au crezut. Numai de lauda nu e ca cineva e in acest cult.
Spre deosebire de osutafaraunu cu care nu prea am avut divergente inteleg de ce tu ai avut mai multe banari.