Am inteles mai bine de unde vine neintelegerea. Exista minuni adevarate (divine) si false (de la vrajmasul), in general le putem deosebi pentru ca ingerul cazut creaza ceva fictiv, nu ceva real. Chiar si o sursa catolica face o analiza a acestora:
http://www.cbismo.com/index.php?mod=vijest&vijest=303
De exemplu in minunea de la Fatima cei prezenti au vazut cum soarele s-a miscat, invratit, etc. Dar in realitate nu s-a intamplat asa (asta o spun si catolicii), soarele a ramas pe loc, fapt confirmat si de observatoarele astronomice de atunci. A fost o iluzia, doavada ca minunea nu e divina. Tot o minune cu soarele avem in Vechiul Testament, cand soarele s-a oprit pe loc o zi sau o jumatate de zi, nu a fost doar o iluzie.
Asadar in minunile divine se vad si efecte, daca apa nu se schimba deloc insemna ca nu s-a intamplat nimic de fapt. Iar daca un institut a cercetat aceste schimbari nu mi se pare deloc in neregula, cu atat mai mult cu cat confirma ceea ce cred ortodocsii.
Asadar daca un ateu sau cineva mai putin credincios ne cere si o dovada fizica putem da din fericire si acest exemplu cu acele cercetari. Sa fim atenti de care parte ne aflam si pentru ce luptam. Teoria evolutionista e tot o pretinsa stiinta, dar e complet falsa. iar daca unii neoprotestanti aduc si niste cercetari stiintifice sunt foarte bune. Sa avem grija sa nu fim in partea cealalta, sa aparam ceva gresit, ca teoria evolutionista.