![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
tu chiar crezi tot ceea ce ai postat? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Le-am postat cu titlul de avertizari, care merita atentie . Nu se cere nimanui credinta oarba, ci una venita din intelegere. Eu unul le consider demne de luat in seama, de studiat si posibil de implinit (desi orice profetie nu este o judecata, condamnare, ci este un avertisment-in cazul predictiilor negative cu nenorociri etc - asupra cum se vor intampla evenimentelele daca lucrurile vor merge in continuare asa (adica daca oamenii pastreaza aceeasi directie a faptelor, obiceiurilor si vointei lor rele), Mai ales ca cei doi (vanga si acest indian , vorbesc de aparitia unui bun conducator in randul romanilor ) Apoi mai este si aceasta predictie a swami-ului asupra aparitiei acestui al treilea razboi mondial, si aici iata si semne posibile (General chinez: "Vom apăra Iranul, chiar dacă asta înseamnă declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial!" sursa http://www.jurnalul.ro/externe/china...are-598140.htm )
|
|
|||
|
|||
![]()
Da..sa asteptam cu ochii in soare, poate cade din cer un bun conducator..intre timp mergem la vot si alegem din ce avem.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
spuneti-mi si mie macar un sfant care a prezis asa ceva????? chiar credeti ca acesti prezicatori au putere sa vada????? numai Dumnezeu stie ce se intampla in viitor???? credeti ca deja a fost stabilit de Dumnezeu un al treilea razboi mondial???? sa fim seriosi???? voia lui Dumnezeu poate fi schimbata... nimic nu e batut in cuie..... si cat despre venirea unui Mantuitor, nu stie decat Tatal, cand si unde..... indianul acela ce putea sa zica, doar era in tara noastra..... mai zicea ca Romania si India vor deveni stalpii planetei... asta e tare... in India e un amalgam de religii.... nu predomina crestinismul......
|
||||
|
||||
![]()
Poate cineva să facă un rezumat de 10..20 cuvinte?
|
|||
|
|||
![]()
Iata un rezumat, nu chiar in 10...20 cuvinte:
"Mantuitorul a fost intrebat de ucenici cand va veni sfarsitul lumii: "Spune noua cand vor fi acestea si care este semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului? Raspunzand, Iisus le-a zis: Vedeti sa nu va amageasca cineva. Caci multi vor veni in numele Meu, zicand: Eu sunt Hristos, si pe multi ii vor amagi. Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si cutremure pe alocuri. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor. Atunci va vor da pe voi spre asuprire si veti fi urati de toate neamurile pentru numele Meu." (Matei 24; 3-9)." |
|
||||
|
||||
![]()
AMIN!
Mulțumesc.
|
||||
|
||||
![]()
Din cate imi aduc aminte Vanga a prezis ca pe 11.11.2010 incepe al treilea razboi mondial.
Parca nu a inceput ... |
|
|||
|
|||
![]()
Faca-se voia Domnului, caci in mila Lui nadajduim, oricat am fi de murdari si de pacatosi.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
REPORTAJ CUTREMURATOR. Gostinu - satul din Romania unde copiii devin sclavi pentru 40 | Laura19 | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 02.08.2012 20:19:50 |
Marșuri pentru viață în mai multe orașe din România | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 29.03.2012 22:27:47 |
Declaratiile dlui Basescu,referitoare la Israel,un pericol pentru Romania | mihailt | Generalitati | 17 | 16.01.2012 21:53:20 |
Lege Martiala pentru Romania? - articol scris de dl. Iulian Urban, senator de Ilfov | razvan_m | Generalitati | 7 | 01.04.2009 20:08:47 |
Radio-Romania pentru cei din strainatate | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 25.01.2009 06:26:08 |
|