Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2011, 14:38:19
sunsray
Guest

Implicit ..

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
din cate stiu anul trecut, pe posturile noastre tv, se spunea ca Vanga a prezis inceputul celui de al 3-lea razboi mondial in octombrie 2010 si slava Domnului, nu s-a intamplat nimic. Ce credibilitate mai au acum "profetiile" ei? Doamne ajuta!
Un razboi in sine , ca orice fapte de altfel , incepe dinainte de primul foc de arma (sau fapta fizica respectiva , care de fapt este incunurarea operei ) , si anume in planul sufletesc, si al gandurilor.
Reply With Quote
Vechi 04.12.2011, 15:31:44
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sunsray Vezi mesajul
Un razboi in sine , ca orice fapte de altfel , incepe dinainte de primul foc de arma (sau fapta fizica respectiva , care de fapt este incunurarea operei ) , si anume in planul sufletesc, si al gandurilor.
Vom trai si vom vedea daca Vanga a avut sau nu dreptate. Cert este, si fara profetiile Vangai, ca un nou razboi mondial se apropie. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 05.12.2011, 13:05:39
OmuBun
Guest

Implicit

Cu rusine si amaraciune spun ca pana nu demult, eu insumi ma lasam antrenat in tot felul de astfel de scenarii, smintindu-ma nu numai pe mine, ci si pe altii care ajungeau sa citeasca parerile mele si care erau de fapt stapanite de... altcineva.
Pana la urma, care-i problema noastra de fapt? De ce ar trebui sa ne temem? Cu ce ne ajuta o framantare in plus care nu-i exclus sa fie provocata de niste scenarii lipsite de duh sfant? Tot auzim de X sau de Y care a prezis nu-stiu-ce... Daca a prezis sau nu, noi nu stim, ci doar ar trebui sa credem pe cuvant spusele celor care sustin astfel de ipoteze. Si chiar daca ar fi fost asa, cu totii stim ca si vrajitoarele prezic, si inca foarte bine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le cautam sau sa le urmam. Nu spun ca Vanga se situiaza pe dreapta sau pe stanga in randul prezicatorilor, fiindca nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea. Dar am mai citit undeva despre un calugar din Rarau care ar fi prezis pentru anul acesta evenimente extrem de sangeroase pentru Romania si cu toate astea se pare ca ne-a ferit Dumnezeu. Si-apoi este inca in puterea noastra sa schimbam ceva. Dumnezeu e milostiv si nu vrea moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu. Sa ne amintim de mesajul pe care Dumnezeu a dorit sa-l trimita prin Iona, poporului pacatos, tocmai fiindca voia sa-i determine sa se indrepte, desi soarta lor parea definitiv hotarata. Intr-un fel sau altul, ceva se va intampla cu siguranta, fiindca TREBUIE sa se intample. Insa, ceea ce ne ramane noua de facut, este sa ne smerim si sa ne rugam. E singurul lucru care ne salveaza. Poate ca aici ne va ajuta si traditia poporului roman, recunoscut ca fiind... mioritic: "Si de-o fi sa mor..." Pana la urma, daca incercam sa ne identificam in constiinta noastra cu "oile" Mantuitorului, nu avem nimic de pierdut. Aici sau dincolo, conteaza cel mai putin!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
REPORTAJ CUTREMURATOR. Gostinu - satul din Romania unde copiii devin sclavi pentru 40 Laura19 Stiri, actualitati, anunturi 34 02.08.2012 20:19:50
Marșuri pentru viață în mai multe orașe din România laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 4 29.03.2012 22:27:47
Declaratiile dlui Basescu,referitoare la Israel,un pericol pentru Romania mihailt Generalitati 17 16.01.2012 21:53:20
Lege Martiala pentru Romania? - articol scris de dl. Iulian Urban, senator de Ilfov razvan_m Generalitati 7 01.04.2009 20:08:47
Radio-Romania pentru cei din strainatate patinina34 Stiri, actualitati, anunturi 0 25.01.2009 06:26:08