![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ionut,nu ai raspuns nici cu eclipsele cum de pot fi anticipate cu zeci si sute de ani inainte,ai dat-o pe langa... Plus ca nu ai raspuns nici cu ocolul antarcticii. Aceste doua dovezi sunt suficiente. Ocolul Antarcticii conform teoriei tale ar trebui sa fie cred ca cel putin de trei ori mai mare (adica distanta,scuza-mi modul de exprimare).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Poate că au fost plătiți să nu spună adevărul. Există posibilitatea asta sau nu?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu acești "poate" vreau să demostrez posibilitatea că s-ar putea să locuim pe un PP. Cînd cineva îmi va arăta clar că probabilitatea p(PP) = 0, atunci discuția se va încheia cu victoria Pămîntului sferic (PS).
|
||||
|
||||
![]()
Pentru Raoul și nu numai
Citat:
CTRL&F , caută distance, apoi folosește F3 și vei găsi destule puncte în care se discută problema distanței în modelul PS
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|