Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2011, 23:33:22
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Ionut,nu ai raspuns nici cu eclipsele cum de pot fi anticipate cu zeci si sute de ani inainte,ai dat-o pe langa... Plus ca nu ai raspuns nici cu ocolul antarcticii. Aceste doua dovezi sunt suficiente. Ocolul Antarcticii conform teoriei tale ar trebui sa fie cred ca cel putin de trei ori mai mare (adica distanta,scuza-mi modul de exprimare).
Vechi 04.12.2011, 12:41:58
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ionut,nu ai raspuns nici cu eclipsele cum de pot fi anticipate cu zeci si sute de ani inainte,ai dat-o pe langa...
Nu am văzut întrebarea. Și în modelul FE, hai să-i spunem pe românește PP, astrele au o mișcare regulată, deci eclipsele ar putea fi prevăzute fără probleme.

Citat:
Plus ca nu ai raspuns nici cu ocolul antarcticii. Aceste doua dovezi sunt suficiente. Ocolul Antarcticii conform teoriei tale ar trebui sa fie cred ca cel putin de trei ori mai mare (adica distanta,scuza-mi modul de exprimare).
Ocolul Antarcticii ar fi o dovadă dacă ar fi fost făcut în realitate. Echipajul ar fi putut să plece din punctul A aflat să spunem pe continentul America de Sud, să meargă în zona Zidului de Gheață în punctul B, să parcurgă o anumită distanță pe lîngă zona înghețată pînă în punctul C și să revină de unde au plecat, adică în punctul A. Avem de fapt un triunghi ABC, nu o linie cu o buclă în jurul Antarcticii de forma unui lasou, dacă înțelegi comparația.

Poate că au fost plătiți să nu spună adevărul. Există posibilitatea asta sau nu?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 05.12.2011, 00:58:21
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Ocolul Antarcticii ar fi o dovadă dacă ar fi fost făcut în realitate. Echipajul ar fi putut să plece din punctul A aflat să spunem pe continentul America de Sud, să meargă în zona Zidului de Gheață în punctul B, să parcurgă o anumită distanță pe lîngă zona înghețată pînă în punctul C și să revină de unde au plecat, adică în punctul A. Avem de fapt un triunghi ABC, nu o linie cu o buclă în jurul Antarcticii de forma unui lasou, dacă înțelegi comparația.

Poate că au fost plătiți să nu spună adevărul. Există posibilitatea asta sau nu?
M-ai mancat cu atati de "poate" in toate raspunsurile tale! Adica tu vrei sa zici ca masuratorile care exista intre diferite puncte pe Terra sunt eronate? Ca evident,daca pamantul e plat ai o distanta mai mica sau mai mare,right? Nu poate sa fie aceeasi. Deci sa minta instrumentele de masura??b
Vechi 05.12.2011, 08:06:12
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
M-ai mancat cu atati de "poate" in toate raspunsurile tale! Adica tu vrei sa zici ca masuratorile care exista intre diferite puncte pe Terra sunt eronate? Ca evident,daca pamantul e plat ai o distanta mai mica sau mai mare,right? Nu poate sa fie aceeasi. Deci sa minta instrumentele de masura??b
Oamenii mint, instrumentele greșesc doar. Voi reveni cu detalii.

Cu acești "poate" vreau să demostrez posibilitatea că s-ar putea să locuim pe un PP. Cînd cineva îmi va arăta clar că probabilitatea p(PP) = 0, atunci discuția se va încheia cu victoria Pămîntului sferic (PS).

Vechi 05.12.2011, 10:32:05
Florin-Ionut's Avatar
Senior Member

Implicit

Pentru Raoul și nu numai

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Oamenii mint, instrumentele greșesc doar. Voi reveni cu detalii.

Cu acești "poate" vreau să demostrez posibilitatea că s-ar putea să locuim pe un PP. Cînd cineva îmi va arăta clar că probabilitatea p(PP) = 0, atunci discuția se va încheia cu victoria Pămîntului sferic (PS).
http://www.freewebs.com/flatearthlog...dredproofs.htm

CTRL&F , caută distance, apoi folosește F3 și vei găsi destule puncte în care se discută problema distanței în modelul PS

Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43