Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2011, 10:24:16
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Mos Nicolae.........cel bun si drag

Am citit cu emotie ce ai scris despre copilasii tai cei scumpi si mi-au dat lacrimile de bucurie ptr.ei si ptr.voi parintii lor...sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei ,de implinirile si realizarile pe care le vor avea de-a lungul vietii lor......am si eu o "intimplare" frumoasa sa-i spunem....am fost duminica asta la o manastire din apropierea orasului nostru...e vorba de manastirea Giurgeni(un loc drag sufletului meu)...acolo este un sat de oameni foarte necajiti ,iar sora mea a luat un cos cu fructe si dulciuri sa faca o mica panacida(asa se zice la noi) ptr,cei morti....iar eu imi luasem in poseta o banana ,sa o pot manca dupa slujba(asa mi-am zis eu,de fapt atat aveam in casa atunci).Am stat la slujba,cind se apropia de sfarsit a aparut linga mine o fetita tare dragalasa ,care se uita insistent la mine....deja imi era draga...m-am aplecat sa o intreb cum o cheama....a zis =Daniela-Elena=....am scos un banut si i=am dat sa-si ia biscuiti.....a multumit(cu bogdaproste),dar a continuat sa ma priveasca ......ma intrebam oare ce mai doreste copilasul de la mine....si deodata mi=-am amintit(eram linga icoana facatoare de minuni a Maicutie Sfinte)....ca eu am in poseta o banana...i-am dat-o imediat fetitei.Asa o bucurie de mare ,nu am mai vazut in ochii unui copilas .......mi-au dat lacrimile si i-am multumit Maicutei ptr.aceasta minunata intimplare........Doamne Ajuta!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fetele cuminti nu mai sunt la moda? Mia Mia Nunta 600 27.02.2014 01:46:09
Necazuri si daruri ionut12 Generalitati 16 18.06.2012 22:13:26
Intrebare pt sectanti: de ce va considerati copiii sfinti? lacrimi Secte si culte 601 20.08.2011 10:03:55
Daruri dorinastoica14 Pocainta 49 10.05.2009 23:38:29
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05