Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2011, 10:22:29
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
"Mai mama, ce nu intelegi? A fost ziua lui Andrei si un domn a venit si i-a adus o tava de prajitura cu mere si o lumanare asa ca toti i-am cantat lui Andrei LA multi ani si el a suflat in lumanare. A fost asa de bucuros"
"Pai ce domn? Il cunosti? Nu era cumva tatal unui copilas?"
"Pai...nu il cunosc. Nu l-am mai vazut. Nu era tatal nici unui copilas de la noi".
Mi-au dat lacrimile. Cum s-a produs"incurcatura" nici eu nu stiu. Sa fi venit vre-un parinte si sa fi adus prajitura ptr Andreiul lui? se poate. Dar totusi atat educatoarele cat si ingrijitoarele cunosc foarte bine toti parintii asa ca scade semnificativ sansa unei incurcaturi.Adevarul e ca nici nu mai incerc sa caut o explicatie. Sunt tare bucuroasa ca Sfantul a facut o bucurie acestei fapturi mici, de nici trei ani, care ii poarta numele.
Scuză-mi scepticismul, dar cum de l-au lăsat educatoarele pe acel domn să intre și să ofere ceva de mîncare copiilor, din moment ce nu-l cunoșteau? Dacă nu era bine intenționat?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2011, 10:27:56
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Scuză-mi scepticismul, dar cum de l-au lăsat educatoarele pe acel domn să intre și să ofere ceva de mîncare copiilor, din moment ce nu-l cunoșteau? Dacă nu era bine intenționat?
Parea ca stie ce face. A spus ca a venit sa aduca prajitura ptr Andrei.plus ca e o gradintita particulara, care isi desfasoara activitatea intr-o casa. Putini stiu ca acolo e gradintita. Nici macar taximetristii nu stiu.
Repet nu stiu cum de s-a intamplat totul asa. Cel mai probabil e doar o coincidenta fericita.
Dar mi s-au parut minunat cat de frumos s-au legat lucrurile.Ca micutului nu i-a fost refuzata aceasta bucurie.
Oricum, nu ma culc pe o ureche. daca acum s-au legat lucrurile in chip asa frumos, in mod sigur data viitoare va avea si Andrei prajitura:)

Last edited by lore86; 06.12.2011 at 10:44:00.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2011, 10:40:16
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Parea ca stie ce face. A spus ca a venit sa aduca prajitura ptr Andrei.
Repet nu stiu cum de s-a intamplat totul asa. Cel mai probabil e doar o coincidenta fericita.
Dar mi s-au parut minunat cat de frumos s-au legat lucrurile.
Da, e frumoasă întîmplarea, dar eu nu aș fi lăsat un necunoscut să ofere o prăjitură copilului de care am grijă. Trăim într-o lume rea, foarte rea...

Să ne amintim de pilda slujitorului care a lăsat să supravegheze casa și să nu lase pe nimeni înăuntru pînă se face ziua.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2011, 11:06:15
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Da, e frumoasă întîmplarea, dar eu nu aș fi lăsat un necunoscut să ofere o prăjitură copilului de care am grijă. Trăim într-o lume rea, foarte rea...

Să ne amintim de pilda slujitorului care a lăsat să supravegheze casa și să nu lase pe nimeni înăuntru pînă se face ziua.
Se pare ca nu eram un necunoscut. Adineori am vb cu educatoarea si se pare ca era o ruda a unui baietel.Se pare ca la bucatarie s-a produs o mica confuzie.
Motiv de ingrijorare nu cred ca este. Nici un produs nu intra in gradintita fara certificat de calitate/garantie eliberat de producator. Nu se accepta produsele pregatite acasa.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fetele cuminti nu mai sunt la moda? Mia Mia Nunta 600 27.02.2014 01:46:09
Necazuri si daruri ionut12 Generalitati 16 18.06.2012 22:13:26
Intrebare pt sectanti: de ce va considerati copiii sfinti? lacrimi Secte si culte 601 20.08.2011 10:03:55
Daruri dorinastoica14 Pocainta 49 10.05.2009 23:38:29
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05