|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Daca nu ar fi asa, ce s-a intamplat cu firea umana a Mantuitorului? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

A avut-o doar 33 de ani. Pentru "putin timp" --- Evrei 2:9
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Asta am inteles, dar ce s-a intamplat cu ea dupa cei 33 de ani?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Logica imi spune ca Isus, dupa cei 33 de ani cat a fost om pe Pamant (putina vreme cat a fost mai prejos ca ingerii), a redevenit ce a fost inainte de intrupare, adica Dumnezeu. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Si nu raspundeti la intrebare, ce s-a intamplat cu firea umana a Mantuitorului dupa inaltare. Ptr ca firea umana a aparut intredevar in momentul zamislirii. Si ca sa nu evitati raspunsul si sa il coroboram cu o alta parere a dvs, a fost nimicita? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Nu pot carnea si sangele mosteni Imparatia. Si in plus de asta, cum ar arata o entitate care sa fie si divina si umana in acelasi timp? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Citat: 
 Eu observ ca aveti o tehnica foarte perfida: raspundeti doar la ce doriti, ca ce nu vreti evitati raspunsul si in afara de faptul ca interpretati tendentios Sf Scriptura deseori sustineti ca altii ar fi zis altceva cand e evident ceea ce au spus. Asa ca poate imi spuneti ce s-a intamplat cu firea umana a Mantuitorului, a fost nimicita? | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| cruce rosie-cruce neagra | dianadi | Diverse Sarbatori | 5 | 01.10.2016 13:26:21 | 
| Sfanta Cruce impregnata de Sangele lui Dumnezeu facut Om, va fi adusa la Cluj | delia31 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 23.03.2012 16:04:13 | 
| cruce rosie cruce neagra | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 07.08.2010 12:58:19 | 
| nu-a-murit-iisus-pe-cruce? | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 18 | 07.07.2010 21:09:39 | 
| A murit Jean Constantin - Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca | maria32 | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.05.2010 15:08:00 | 
|  |