Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.12.2011, 21:43:34
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Sunt de acord ca pentru ca cineva sa creada este nevoie de lucrarea Lui Dumnezeu, dar sa nu ignoram libertatea omului. Dumnezeu iti da, dar in cazul in care refuzi darul acesta este doar optiunea ta.
Acum stiti, nici diavolul nu e vinovat de tot raul de pe lume. Omul e capabil si singur de suficient rau. Diavolul poate semana neghina, dar de buna ei crestere se asigura omul.
Nu e nimeni incapabil sa inteleaga probleme teologice. Unii pot refuza sa creada, iar credinta e doar rodul Duhului Sfant, si pot, de asemenea, sa nu accepte si argumentele logice si care pot si verificate.
Cum as proceda eu? As proceda corect, dar din motive gresite. Faptul ca cineva cunoaste adevarul nu il face sfant. De altfel Diavolul este cel mai mare teolog. Eu nu as renunta niciodata la argumente, dar asta as face-o din mandrie. Normal e sa nu renunti niciodata la celalalt din dragoste. Dar pentru asta omul trebuie sa fie foarte sus duhovniceste.
Deci inteleg,in esenta, ca as fi mai vinovat si decat satana? :) Ciudat,nu ma asteptam sa scape asa de usor impielitatu asta.Este bine,darul libertatii imi da intreaga putere la hotarul dintre viata si moarte.Bruce Almighty:) Va doresc succes la convertiri,am vazut prea multe,in toate directiile,ca sa nu mai ma mire nimic.Dumnezeu cu dvs.

Last edited by Scotland The Brave; 16.12.2011 at 21:46:08.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noblete, convertire, pocainta, calugarie si martiriu antoniap Pocainta 3 15.11.2012 21:09:01
Motive de divort acceptate de Biserica Ortodoxa ioanspatar58 Intrebari utilizatori 3 16.10.2010 16:40:43