![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba da, e suficient, dar cine intretine focul?
|
|
||||
|
||||
![]() Ingerii pe care Dumnezeu i-a facut fochisti. Astia pun lemne si carbuni pe foc ca sa-l intretina! Glumesc! Pai crezi tu prietene ca acel foc are nevoie de intretinere? La Dumnezeu TOATE sunt cu putinta. Puterea si vointa lui Dumnezeu il intretine.Este ca si cum ai intreba carul de foc cu care Ilie a fost ridicat de pe pamnant ce fel de combustibil folosea. Sau focul pe care il avea acel car, cum si cu ce era intretinut.Scuza-ma, dar sunt intrebari de copii. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citiți-l pe Părintele Stăniloae, citiți Sfinții Părinți care au explicat acest foc și veți vedea că asta e concluzia la care ajung.
|
|||
|
|||
![]()
deci dragostea lui Dumnezeu chinuie pe pacatosi, dar si pe demoni? eu nu inteleg cum ar fi aceea...dar, ma rog, am spus ca nivelul meu de intelegere nu-mi permite accesul la astfel de explicatii...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar Domnul nu Se răzgîndește spre deosebire de creaturile Sale. La El "da" înseamnă DA pentru totdeauna, pe cînd noi mai spunem și "nu". Mă gîndesc (dar probabil greșesc, nu știu) că cel mai mare chin al îngerilor răi este că nu pot să dispară, fiind menținuți în existență de dragostea divină. Ei Îl urăsc pe Dumnezeu deși El îi iubește în continuare, respectîndu-le libertatea care este un atribut esențial al chipului divin sădit în fiecare ființă rațională. E un chin pentru ei, e clar, dar mîndria este... colosală, ceea ce îi împedică să se apropie iarăși de creatorul lor (probabil greșesc, nu știu).
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|