![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Hai că și asta e tare de tot! Adică inițiatorul cultului moaștelor e Satana? Nu știu cum o vor înghiți ortodocșii...
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ma fac responsabil de ce ati scris mai sus ! E concluzia dumneavoastra.
Personal, nu stiu de ce Satana dorea trupul lui Moise. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi-a scapat!
Oricum, nu asta e important. Vreau, cu Biblia, sa-mi aratati ca Ilie si Enoh sunt in Cer. Eu va arat ca Domnul Isus spune ca nimeni nu s-a urcat in Cer si ca David imparatul, la fel, nu s-a urcat in Cer. |
|
|
|||
|
|||
|
No problem, errare umanum est...
Adevărat cu privire la cei morți. Aceștia nu s-au urcat la Cer, ci ... s-au coborât în pământ (respectiv au fost coborâți de către familie). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cand aveti dreptate, va dau dreptate chiar daca unii ortodocsi afirma lucruri care nu tin de invatatura Bisericii. Nu o fac de fiecare data ptr ca iar s-ar spune ca vreau doar sa ma contrazic. Desi ar fi bine pentru a nu fi induse alte persoane in eroare, dar.... Ilie si Enoh au fost ridicati cu trupul la Cer. http://www.crestinortodox.ro/stiri/c...ul-125550.html
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și ca să răspund la întrebare, din faptul că Moise a apărut împreună cu Ilie pe Muntele Schimbării la Față se poate trage concluzia că Domnul a câștigat în lupta cu Diavolul (Iuda 1,9) și l-a înviat pe Moise din mormântul său. Trupul lui Moise era în pământ, duhul său era la Cel ce i l-a dat; care credeți că era obiectivul Cerului în această dispută spirituală? Dacă nu învierea lui Moise, atunci care? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și care mă rog frumos ar putea fi o altă variantă? Eu nu cunosc decât două stări: ori viu, ori mort. Ar mai fi totuși o variantă (absurdă desigur ca orice scenariu ce eludează Scriptura): Hristos să-i fi amăgit pe ucenici, prezentându-le doar o "hologramă", ori hipnotizându-i! Mai cunoașteți altele? Sunt deosebit de curios... |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 10:43:28 |
| SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 03:05:27 |
| Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 19:49:29 |
| Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 01.04.2009 00:59:56 |
| despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 16:07:31 |
|
|