![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Cu ce chestii ieftine veniti ! acolo se descrie cum Mihail se lupta cu Satana pentru ca Satana sa nu ia trupul decedat al lui Moise. de ce? pentru ca Satana dorea ca evreii sa se inchine acelui trup. |
|
|||
|
|||
![]()
OK. S-a lămurit.
"Enoh a umblat cu Dumnezeu; apoi nu s-a mai văzut, pentru că l-a luat Dumnezeu." (Gen.5,24) Cuvântul la'qach (לָקַח), „El [Dumnezeu] l-a luat”, niciodată nu a fost folosit ca să indice moartea. Obiceiul creștin modern de folosire a expresiei ca eufemism pentru moarte este lipsit de autoritate biblică. Același cuvânt este folosit însă în legătură cu înălțarea lui Ilie (2 Regi 2,3.5.9.10). Septuaginta redă această expresie astfel: „pentru că Dumnezeu l-a înălțat” (ότι μετέθηκεν αύτόν ό Θεός), și a fost preluată literal în Evrei 11,5: "Prin credință a fost mutat Enoh..." Și revin la ideea dvs.: Aici, în Evrei 11,5. Pavel spune că Enoh a fost mutat "ca să nu vadă moartea", deci e viu. Că e în cer, la fel e adevărat, căci pe pământ nu e. Știți că "cerul" are trei sensuri în Biblie. N-am spus că e neapărat la Tronul lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai că și asta e tare de tot! Adică inițiatorul cultului moaștelor e Satana? Nu știu cum o vor înghiți ortodocșii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma fac responsabil de ce ati scris mai sus ! E concluzia dumneavoastra.
Personal, nu stiu de ce Satana dorea trupul lui Moise. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aratati-mi unde scrie ca Ilie si Enoh sunt in Cer la Domnul ! Cu Biblia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a scapat!
Oricum, nu asta e important. Vreau, cu Biblia, sa-mi aratati ca Ilie si Enoh sunt in Cer. Eu va arat ca Domnul Isus spune ca nimeni nu s-a urcat in Cer si ca David imparatul, la fel, nu s-a urcat in Cer. |
|
|||
|
|||
![]()
N-am spus că sunt la Tronul lui Dumnezeu, ori în Rai cu Domnul; am spus doar ce spune Biblia: că au fost ridicați/luați/răpiți la cer, și că sunt vii, nu morți. Nu-mi cereți să vă spun în ce constelație ori galaxie că nu știu.
|
|
|||
|
|||
![]()
No problem, errare umanum est...
Adevărat cu privire la cei morți. Aceștia nu s-au urcat la Cer, ci ... s-au coborât în pământ (respectiv au fost coborâți de către familie). |
|
||||
|
||||
![]()
Prietene, tu glumesti? Pai in versetul amintit se vorbeste de trupul MORT al lui Moise.se aminteste cumva de o inviere a lui Moise? Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|