Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2011, 00:40:46
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Raoul, tu nu intelegi. Ai indignat prin faptul ca ai spus ca cei care au murit la revolutie nu au nici un merit, nu sunt eroi etc...
Nu e adevarat Ana,reciteste posturile mele Am aratat chiar cum au fost "rasplatiti" in iunie '90... In fine.

Citat:
Acum.. ca este bine sau mai rau, eu nu stiu. Sunt subiectiva. Cred ca este mai rau.
Corect. Nu stiu de ce unora le e greu sa recunoasca.
[/quote]

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eliade a fost un nume interzis in Romania,asa ca nu vad cum ar fi putut exista in bibliotecile romanilor?!
Primele publicatii ale lui Eliade au aparut prin 1991,desigur ca mai existau si editii vintage,dar probabil ca circulau mai ilegal decat crack coccaine :)
Ma omori cu Eliade al tau. Cine l-a citit? Sa fim seriosi... Tara are atatea probleme,ii mai arde cuiva de ce a scris el? Oamenii nu au locuri de munca,nu isi pot lua o casa,nu au ce manca,crezi ca la Eliade se gandesc ei?? De parca daca ai citit altceva si nu Eliade esti mai prost. Eu am citit colectia lui Jules Verne - carti comuniste - cu ce ma afecteaza? Trebuie neaparat sa citesc editiile dupa '89? Sau sunt considerat mai incult decat unul care in loc de Jules Verne a citit Eliade? Ai un mod ciudat de a privi lucrurile.
Reply With Quote
Vechi 28.12.2011, 00:43:14
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul

Ma omori cu Eliade al tau. Cine l-a citit? Sa fim seriosi... Tara are atatea probleme,ii mai arde cuiva de ce a scris el? Oamenii nu au locuri de munca,nu isi pot lua o casa,nu au ce manca,crezi ca la Eliade se gandesc ei?? De parca daca ai citit altceva si nu Eliade esti mai prost. Eu am citit colectia lui Jules Verne - carti comuniste - cu ce ma afecteaza? Trebuie neaparat sa citesc editiile dupa '89? Sau sunt considerat mai incult decat unul care in loc de Jules Verne a citit Eliade? Ai un mod ciudat de a privi lucrurile.
Off topic: ar trebui sa citesti Eliade, chiar merita!
Reply With Quote
Vechi 28.12.2011, 00:55:38
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Off topic: ar trebui sa citesti Eliade, chiar merita!
Sincer sa fiu am auzit si eu ca merita citit,nu neg asta. Chiar nu. Insa am altele pe cap acum,crezi ca asta e primul lucru la care ii arde unui om sa se gandeasca? Atatea griji,probleme,viata asta grea,oare nu am altceva mai bun de facut decat sa citesc Eliade??

PS chiar mi-a placut (si imi place) lectura

Last edited by Raoul; 28.12.2011 at 01:02:50.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! Melissa Rugaciuni 74 27.06.2011 19:59:40
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa kesarion_breb Biserica Ortodoxa Romana 0 22.07.2010 22:22:06
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum cristiboss56 Umanitare 1 23.06.2009 12:10:02
Semnati pentru libertatea de expresie alexandra28again Generalitati 34 27.01.2009 21:43:27