![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Decizia de a pleca a fost luata demult,de copil pe vremea erei interzise.Apoi chiar daca situatia mea a fost relativ buna in comparatie cu marea majoritate a romanilor(dupa ce am ajuns la aceasta situatie cu grele sacrificii,prin investitie in munca si in educatie)tot mi-am dorit sa plec. Am avut si motive personale,adica subiective;asa ca nu are rost sa dezbatem aceste aspecte vizavi de situatia economica actuala din Romania.Cand am plecat aveam un salariu de 16 mil.+bonusuri si apartament cu 2 camere(acum 6 ani). O alta prietena a mea,a plecat cam in aceleasi conditii,a lasat apartamentul sorei ei.Cand ceva nu mai face sens,nu apartamentele iti tin de cald,iti poti gasi un acoperis oriunde sub soare! Stai linistit,ca eu o iau de la zero oriunde,in orice tara,in orice conjuctura,sunt luptatoare de cand ma stiu.Imi plac lucrurile grele,complicate,provocarile. Cu conditia ca Domnul sa fie cu mine,daca nu este nu voi reusi nimic!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! | Melissa | Rugaciuni | 74 | 27.06.2011 19:59:40 |
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa | kesarion_breb | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 22.07.2010 22:22:06 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
Semnati pentru libertatea de expresie | alexandra28again | Generalitati | 34 | 27.01.2009 21:43:27 |
|