Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Pentru că afirmațiile mele coincid cu poziția Bisericii Catolice.
|
Mi-am dat seama. Dezvoltati acelasi stil confuz. Poate explicati dvs. ce a vrut sa spuna biserica catolica, in acest paragraf de inceput ( din art. 11 "Cred in invierea mortilor"):
""""""""""""989.
Credem cu tărie, și tot astfel sperăm, că, după cum Cristos a înviat cu adevărat din morți și trăiește pentru totdeauna, tot astfel, după moartea lor, cei drepți vor trăi pentru totdeauna cu Cristos cel înviat și El îi va învia în ziua de apoi""""""""""""""
Asta nu pot sa pricep cu creierasul meu de adventist. Cum se poate ca mortul sa traiasca cu Hristos si apoi sa fie inviat de Hristos?
P.S. Dvs. sunteti mandru de art. "Cred in invierea mortilor" (titlu preluat din crezul adventist)?
P.S.2. Ce este cu argumentele aduse din carti necanonice (cum ar fi "Macabei")? Nu aveti sufieciente argumente in cartile canonice ale Sfintei Scripturi?
Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Total fals. Eu încerc să vă explic că Biserica Creștină a învățat dintotdeauna ....sufletul este nemuritor,
|
Sfanta Scriptura ne invata, dintotdeauna, ca sufletul moare. Biserica Crestina ne invata la fel.
Revin si eu cu mult repetate rugaminte a fratelui osutafaraunu: aduceti un singur exemplu din Scriptura, care sa contina expresia de "suflet nemuritor". Unul singur. Si, doar o data.