![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dacă din cuvintele fratelui nostru întru Cristos dar despărțit întru Biserică ați înțeles, de pildă, că sunteți în păcat, vă aștept mâine la spovadă, pentru că, oricât de nevrednic și păcătos aș fi, și chiar dacă am mai puțin talent oratoric decât fratele Pustan, totuși Domnul Dumnezeul nostru, în înțelepciunea lui, a găsit potrivit să mă delege să vă dezleg păcatele în numele Lui, conform Scripturii care zice "câte veți dezlega pe pământ etc....". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, să vorbească în biserică, să zicem după Liturghie, nu cred că ar fi interzis. Uitați, este un protestant care vorbește mult prin bisericile catolice, îl cheamă Bach.... |
|
||||
|
||||
![]()
Așa cum unii au fantezii sexuale, eu am avut o fantezie că dl cătălin2 se convertește și devine catolic. Se făcea că, auzindu-l pe protestantul ăla, Bach, propovăduind non-verbal în Catedrala Sf Iosif, se urcă la etaj unde e corul și stropește orga cu agheasmă, la fiecare clapă murmurând: "de toată slujirea lui, de toată trufia lui, de toată slava lui".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica învață, pentru că are autoritatea, și i-a fost dat, că dacă în ultimele momente ale vieții mai sus arătații nu s-au pocăit, se află sigur în iad. Cine știe dacă ? Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dupa care a sunat ceasul...te-ai trezit si ai vazut ca e dimineata nu? Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Cand au plecat apostolii sa predice | calandrin | Din Noul Testament | 0 | 20.11.2009 09:16:57 |
Vinul si Biserica ortodoxa | LapetiteMoc | Generalitati | 15 | 02.10.2009 23:26:05 |
Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 22:58:33 |
|