Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2012, 23:07:39
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Eu nu am terminat teologia.
Nici eu, ci Filosofia și Dreptul :)

Citat:
Eu am terminat profil real. La mine lucrurile se bazeaza mult pe cifre. Hristos nu se bazeaza pe cifre si nici nu judeca pe baza de cantar.
Amin, căci alfel drept în iad ne vom duce, toți (sau, cel puțin, toți cei care postăm aici).

Citat:
Dar omul care a decis sa se sinucida nu a facut-o cu 5 secunde inainte de a se arunca de la balcon. Deci a avut timp sa se razgandeasca.
Dar cele 5 secunde ? Judecăm noi în locul Judecătorului ?

Citat:
Ce l-ar determina sa se caiasca. Frica de moarte? Aia nu e cainta ci e regret.
Dar pe tâlharul Dismas, cel de pe cruce, ce l-a determinat ?

Citat:
Cam cati se vor cai in caderea lor? Si daca s-ar cai s-au spovedit?
Încă o dată, cine ne îngăduie să întrebăm "câți" și, mai ales, cine ne îngăduie să stabilim: NICIUNUL ?!!!!

Citat:
Chiar daca unii regreta in timpul ala scurt, regreta de teama mortii nu se gandesc ei la Hristos.
Dar dintre noi, oare câți se gândesc la Hristos de teama morții ... ?

Citat:
Deci putem afirma ca sinucigasii merg in iad. Nu noi judecam, nu noi dam sentinta, dar Hristos asta ne invata.
DA ! dar, doar despre adevărații sinucigași, adică despre aceia care, până în ultimul moment al vieții, au spus: "fac ce vreau cu viața mea și nu-mi pare rău!", adică, despre sinucigați la modul general, dar nu despre sinucigașul Vasile de la etajul 3 sau despre sinucigașa Mărie de vizavi, pentru că despre ei, în particular, nu putem judeca dacă au fost sinucigași până în ultimul moment al vieții. Nu uitați: "Nu judecați !"
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Biserica catolica ca si cladire elcipo Biserica Romano-Catolica 153 12.08.2015 14:07:40
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51