![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, să vorbească în biserică, să zicem după Liturghie, nu cred că ar fi interzis. Uitați, este un protestant care vorbește mult prin bisericile catolice, îl cheamă Bach.... |
|
||||
|
||||
![]()
Așa cum unii au fantezii sexuale, eu am avut o fantezie că dl cătălin2 se convertește și devine catolic. Se făcea că, auzindu-l pe protestantul ăla, Bach, propovăduind non-verbal în Catedrala Sf Iosif, se urcă la etaj unde e corul și stropește orga cu agheasmă, la fiecare clapă murmurând: "de toată slujirea lui, de toată trufia lui, de toată slava lui".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica învață, pentru că are autoritatea, și i-a fost dat, că dacă în ultimele momente ale vieții mai sus arătații nu s-au pocăit, se află sigur în iad. Cine știe dacă ? Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dupa care a sunat ceasul...te-ai trezit si ai vazut ca e dimineata nu? Doamne ajuta! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Cand au plecat apostolii sa predice | calandrin | Din Noul Testament | 0 | 20.11.2009 09:16:57 |
Vinul si Biserica ortodoxa | LapetiteMoc | Generalitati | 15 | 02.10.2009 23:26:05 |
Biserica ortodoxa siriana | dmb | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 17.01.2009 22:58:33 |
|