![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu ai inteles ca eu nu stiu ce este aceea o harta sau ghidul minastirilor din Romania sau ca nu am auzit de Google decit dupa ce m-am liberat din armata ? Imi pare rau ca trebuie sa recunosc un lucru neplacut : procedind astfel eu ridiculizez imposibilitatea oamenilor de a se exprima , de a sintetiza si extrage o concluzie inteligibila si usor de aplicat (de pus in practica) prin care poti folosi cuiva . De generalitati este instare o tara intreaga . Vorba proverbului , daca este sa o luam popular , a gasit orbul Braila(este vorba desigur de inscrisurile in alfabetul Braille, pt. nevazatori si nu de orasul romanesc Braila) ... dara-mi-te o comuna... De lucruri clare , scurte si precise nu prea este capabila orice persoana, desi nu ma asteptam deloc sa primesc un raspuns de genul cu Pausa . Sau probabil ca fratele saritor este doar elev de scoala ... si atunci totul este explicabuil, ba chiar imi cer si scuze deoarece numai asa este cazul !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 04.01.2012 at 01:20:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Manastire in constructie | aureliapopescu | Umanitare | 27 | 04.07.2011 22:01:06 |
Concedierea la manastire | idealist | Calugarul | 21 | 02.01.2011 09:29:50 |
recomandati/mi cv manastiri frumoase | alexya89 | Generalitati | 12 | 26.09.2009 19:47:59 |
Ce editie/versiune a Bibliei i-mi recomandati ? | L.sorin | Despre Sfanta Scriptura | 3 | 11.11.2008 19:49:41 |
Va rog sa-mi recomandati filme cu subiect religios | pacatoasa | Generalitati | 20 | 26.09.2008 15:23:59 |
|