![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
O singura intrebare mai am : se poate ajunge cu masina pina la minastire ? Eu nu merg cu trenul ci cu masina mea . Si iarasi intrebarile celorlalti frati sunt de folos : te ingaduie sa stai in minastire mai mult de 3 zile ? Cu cit se plateste ziua de cazare?
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Credeti ca este o idee buna sa ne asociem 2-3 oameni, tinind cont de vreme, de alte eventuale piedici pe drum?
Eventual putem detalia pe privat... Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
daca vii de la Sibiu, la baraj faci stanga pe baraj, pentru a ajunge pe centura Caliulatei. dupa cativa km o sa vezi niste constructii stanga-dreapta. in stanga functiona o tabara de elevi. drumul spre manastire la stanga, nu ai cum sa nu il vezi. daca ai veni cu autocarul, trebuie sa-i spui soferului sa opreasca la hotelui sindicatelor Traian. vis-a-vis de el, la mica distanta, este podul peste Olt. dupa ce ai traversat Oltul si centura, ai ajuns la drumul spre manastire. 1 h 45 min. de mers pe jos, daca imi amintesc bine. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
oricum vei fi trezit daca nu te trezesti pentru miezonoptica. daca te duci pentru slujbe si rugaciuni, e bine si iarna. dar daca vrei sa simti pe pielea ta ce inseamna viata de calugar, du-te vara. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Manastire in constructie | aureliapopescu | Umanitare | 27 | 04.07.2011 22:01:06 |
| Concedierea la manastire | idealist | Calugarul | 21 | 02.01.2011 09:29:50 |
| recomandati/mi cv manastiri frumoase | alexya89 | Generalitati | 12 | 26.09.2009 19:47:59 |
| Ce editie/versiune a Bibliei i-mi recomandati ? | L.sorin | Despre Sfanta Scriptura | 3 | 11.11.2008 19:49:41 |
| Va rog sa-mi recomandati filme cu subiect religios | pacatoasa | Generalitati | 20 | 26.09.2008 15:23:59 |
|
|