![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Multumesc Ioan Cezar si dobrin4m pentru postari. Si eu sunt de parere ca de patimi/ pacate/ dependente te lasi treptat, cu vointa dar si cu rugaciune, spovedanie, canon etc.
Dar unii dintre noi sunt mai drastici... |
|
|
|||
|
|||
|
Si eu va multumesc!... :)
Poate cei care ne par drastici sunt pur si simplu mai curati, imi place sa cred... Iar scrobeala camasii imi pare sortita unei pete mici, sangerii, care-nfloreste fix in dreptul inimii... Hristos in mijlocul nostru! AMIN+ |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
In Vinerea Mare puteam sa pun pariu ca cel putin o femeie mai in varsta o sa place cu masa pe care era asezat Sf Epitaf. Abia mergeau, nu se pune problema sa se poata apleca, dar tineau sa treaca pe sub masa. Poate ca sunt eu prea strict, prea exigent, poate din cauza asta nu reusesc sa vad binele din oameni, dar eu nu am vazut-o ca un semn de piosenie. In Saptamana Mare sunt pline bisericile (totusi mai putin pline decat acum cativa ani) de oameni care vor sa treaca pe sub masa, vor sa ia flori care au stat pe Sf Epitaf,vor sa ia Lumina, vor sa li se sfinteasca cele din cosuri... etc. De ce? "Pentru ca este bine?" Sa nu continuam cu intrebarea: "De ce este bine?" pentru ca sursa de superstitii este inepuizabila.
Si nu sa tii post, sa te rogi, sa asculti slujbele este bine. Nu. Bine este sa le faci pe cele de mai sus.
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Minuni | Georgiana1995 | Generalitati | 12 | 19.04.2013 18:30:36 |
| Minunile false si adevaratele minuni | georgeval | Generalitati | 19 | 31.07.2009 15:21:11 |
| minuni | silana | Intamplari adevarate | 0 | 22.07.2008 19:14:23 |
| Minuni | MadalinS | Intamplari adevarate | 8 | 19.03.2008 17:49:32 |
|
|