Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2012, 00:32:02
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
De ce Romania,si nu Bangladesh de pilda? De ce Romania?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2012, 00:48:24
ovidiu b.
Guest

Implicit Căteva lucuri bine de știut despre carne

In secolul al XIX-lea cuvantul proteina era sinonim cu carne si aceasta conexiune ne-a urmarit mai bine de o suta de ani. Multi oameni pun inca semnul egal intre proteine si hrana de origine animala. In ceea ce priveste multe din intrebarile de baza cu privire la proteine, domneste confuzia:

• Care sunt sursele potrivite de proteine?

• Sunt proteinele de origine vegetala la fel de bune ca cele de origine animala?

• Unele proteine sunt considerate de calitate buna, altele de calitate mai slaba; ce inseamna aceasta?

• Din ce obtin vegetarienii proteinele?

Ma multe detalii in articolul Căteva lucuri bine de știut despre carne
Reply With Quote
Vechi 07.04.2012, 00:48:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
De ce Romania,si nu Bangladesh de pilda? De ce Romania?
Am citit articolul si tot nu vad legatura cu painea.
O compilatie de informatii manipulatoare cu nimic mai prejos decat a celor pe care chipurile ii combati.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2012, 00:59:18
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Am citit articolul si tot nu vad legatura cu painea.
O compilatie de informatii manipulatoare cu nimic mai prejos decat a celor pe care chipurile ii combati.

Cu greu isi poate da seama omul despre ce vb,pt ca nu postezi tot comentariul ci numai fraze trunchiate...
Deci ce vrei sa spui???Eu,chipurile,combat pe cine???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2012, 01:30:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Cu greu isi poate da seama omul despre ce vb,pt ca nu postezi tot comentariul ci numai fraze trunchiate...
Eu unul chiar nu mai știu despre ce e vorba.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2012, 01:55:10
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Eu unul chiar nu mai știu despre ce e vorba.
Eu una,nici atata! Si doar am fost "autoarea" cica
Reply With Quote
Vechi 07.04.2012, 03:39:22
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Vezi ca e o sagetica la quote cu ea te duci la postarea initiala si vezi contextul.
Reply With Quote
Vechi 07.04.2012, 04:56:16
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Smile

multumesc tuturor...

Last edited by myself00; 28.05.2012 at 23:25:03.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2012, 02:47:10
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit gradina

Astazi am mancat prima rosie din recolta personala,desi acum cateva saptamani am mai recoltat verdeturi si ardei iute.
Mica gradina este incropita pe spatiul viran al unei prietene care-mi este si colega de serviciu.

Am plantat rasadurile prin martie;avem tomate de orice fel,ardei de toate soiurile,vinete,dovlecei,ceapa ,verdeturi si sfecla :)
Deocamdata!

Gradinarim din pasiune,desi ne asteptam la o recolta frumusica drept pt care ne-am aprovizionat cu borcane si tot felul de recipiente.
Ador legumele proaspete dar si conservele de toamna!
Attached Images
File Type: jpg DSC04165.jpg (91,2 KB, 7 views)
File Type: jpg DSC04166.jpg (87,2 KB, 4 views)
File Type: jpg DSC04168.jpg (90,0 KB, 5 views)
File Type: jpg DSC04169.jpg (98,6 KB, 5 views)
Reply With Quote
Vechi 16.06.2012, 03:00:23
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

la toamnă faceți și o răsadniță. Pregătindu-vă propriile răsaduri din vreme, veți micșora cheltuielile și veți avea și o bucurie în plus.
Nu uitați de leuștean. Îi veți încânta pe mulți români cu el. Când mergeam în America, rudele de acolo îmi cereau să le aduc un singur lucru: leuștean. Nu-i interesa nici dulceața, nici țuica, nici muzică românească. Nimic altceva decât... leușteanul.

Prin metode specifice, îndelung studiate la școala românească, am reușit să înving acribia vigilentă a lui Big Brother, care are ceva contra aducerii de produse agricole în State.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 16.06.2012 at 03:02:36.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
alimentatie bio myself00 Generalitati 20 01.10.2012 10:24:46
care varianta e corecta? victortiti89 Generalitati 76 16.06.2011 18:14:43
Septuaginta este cea corecta Ioana-Andreea Secte si culte 14 18.02.2011 04:45:08
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? Bast-et Generalitati 14 30.09.2010 17:26:07
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei bogdan268 Despre Biserica Ortodoxa in general 133 30.06.2009 03:40:42