Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 07:48:03
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dl Basescu se afla uneori sub insuflarea dracilor cand da masuri,precum cand a devenit judaist fanatic si l-a fortat de dl Raed sa plece de la SMURD pentru simplul motiv ca este palestinian de neam...
Draci astia le fac pe doare. Ce rai sunt. :)))
Acum serios uneori omul mai face rau si din proprie initiativa si nu e nevoie de interventia dracilor. Si mai terminati-o cu ura asta antievreiesca.
Vechi 16.01.2012, 09:15:31
N.Priceputu
Guest

Implicit

Ca și violențele din Anglia, mi se pare că și cele de la noi (tocmai am auzit la radio că s-au întins în 25 de orașe) sunt lipsite de obiect. Momentul politic tensionat generat de retragerea lui Raed Arafat constituie doar pretextul pentru ca suporterii violenți ai diferitelor cluburi de fotbal să-și transpună în stradă dorința de a-și manifesta, la modul primitiv, barbar, bărbăția. Absorbiți de inconștientul găștii se simt solidari și puternici. Ce mai contează dacă există vreo cauză pentru care să te bați? Oare pe stadion ea este reală?

Cei care protestează la lumina zilei și care nu vor să se confunde cu huliganii, cer, măcar, ceva. O schimbare a condițiilor de viață. Poate, influențați de partidele de opoziție, care nu pot rata o astfel de oportunitate, cer schimbarea guvernării PDL. Dar cu cine să-i schimbi? E tot mai transparent faptul că partidele politice nu sunt altceva decât grupuri de interese care își dispută ce a mai rămas din economia țării, aruncând firmituri electoratului, care se străduiește să observe de la cine ar putea să primească o bucățică mai bună.

Cu ce sunt mai buni unii decât ceilalți? Poate diferența să o facă puținele fețe mai curate care se află, inevitabil, în fiecare dintre grupuri, cu scopul de a mai lumina imaginea partidului. Dar, atâta vreme cât mentalitatea generală va fi coruptă, atâta vreme cât toți consimțim la compromisuri, la a mitui și a da mită sau la a subordona confortului personal credința, în loc să aducem roade ale Duhului vom aduce în continuare roade ale păcatelor, care ne sufocă tot mai mult.
Vechi 16.01.2012, 10:00:54
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Poate, influențați de partidele de opoziție, care nu pot rata o astfel de oportunitate, cer schimbarea guvernării PDL.
Eu cred ca e chiar mai mult.
Eu cred ca e cazul sa aiba loc proteste. Dar protestului astuia ii lipsesc chiar elementele care sa il faca un protest:
1. Motivul protestului. Pentru ce protesteaza oamenii? Ei nu stiu. Unii pentru ca si-a dat demisia Arafat. Dar el si-a dat demisia si nu a fost demis. Altii pentru eliminarea taxei auto. Altii cine mai stie pentru ce. Daca ar fi un protest prin care s-ar urmarii demisia guvernului as putea intelege. Dar lucrurile sunt departe de a fi asa. Oamenii stiu ca sutn nemultumiti. Dar pentru ce protesteaza nu stiu.

2. Scopul protestului. Ce se urmareste prin acest protest? Sa fie repus in functie Arafat? Pai el si-a dat demisia. Care ar fi logica sa fie repus in functie? Sa isi dea demisia guvernul? Sa isi dea demisia Basescu. Protestatarii nu stiu. Atunci...?
Vechi 16.01.2012, 10:02:53
N.Priceputu
Guest

Implicit

... atunci e un protest de dragul protestului. Cel puțin astă noapte asta cred că a fost.
Vechi 16.01.2012, 10:18:08
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Cel puțin astă noapte asta cred că a fost.
Astă noapte n-a fost protest.
Astă noapte a fost plină de provocări. Părerea mea că din partea puterii.
De ce? O să vedem probabil începând cu azi.
Vechi 16.01.2012, 10:38:21
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Am auzit de proteste, dar nu mi'am dat seama cat sunt de... stupide si de inutile pana nu am ajuns si eu in strada. Din pura intamplare, nu cu scopul de a protesta sau de a ma amesteca in conflictele lor.
Ce am vazut? O gloata de oameni furiosi, care habar nu aveau pentru cine sau pentru ce protesteaza, oameni care pur si simplu s'au saturat de saracie si mizerie si au iesit in strada, fara un scop anume si fara un plan bine definit. Daca ii intrebi ce vor, nimeni nu va putea sa iti dea un raspuns concret. Toti vor spune "vrem pensii", "vrem bani", vrem aia si aia. Si cum anume cred ei ca se pot obtine astea asa, peste noapte? Nu stiu nici ei si nu prea ii intereseaza. Ei pur si simplu vor.

Si eu sunt bugetara. Si eu resimt toata lipsa de bani si toate taierile de salar. As vrea sa se gaseasca o solutie, insa nu stiu exact care ar fi aceasta, asa ca daca nu ma pricep, stau la locul meu si imi tin gura, nu ies in strada ca sa'mi vars furia in dreapta si in stanga, pe oameni care sunt in aceeasi situatie ca a mea [ma refer la cei care au inceput sa se bata intre ei sau sa loveasca jandarmii]. Asa cum spunea N.Priceputu, e dovada de barbaritate si primitivism.
Vechi 16.01.2012, 11:18:01
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Am auzit de proteste, dar nu mi'am dat seama cat sunt de... stupide si de inutile pana nu am ajuns si eu in strada. Din pura intamplare, nu cu scopul de a protesta sau de a ma amesteca in conflictele lor.
Ce am vazut? O gloata de oameni furiosi, care habar nu aveau pentru cine sau pentru ce protesteaza, oameni care pur si simplu s'au saturat de saracie si mizerie si au iesit in strada, fara un scop anume si fara un plan bine definit. Daca ii intrebi ce vor, nimeni nu va putea sa iti dea un raspuns concret. Toti vor spune "vrem pensii", "vrem bani", vrem aia si aia. Si cum anume cred ei ca se pot obtine astea asa, peste noapte? Nu stiu nici ei si nu prea ii intereseaza. Ei pur si simplu vor.

Si eu sunt bugetara. Si eu resimt toata lipsa de bani si toate taierile de salar. As vrea sa se gaseasca o solutie, insa nu stiu exact care ar fi aceasta, asa ca daca nu ma pricep, stau la locul meu si imi tin gura, nu ies in strada ca sa'mi vars furia in dreapta si in stanga, pe oameni care sunt in aceeasi situatie ca a mea [ma refer la cei care au inceput sa se bata intre ei sau sa loveasca jandarmii]. Asa cum spunea N.Priceputu, e dovada de barbaritate si primitivism.
Anna eu zic sa gasesti solutia in tine! Nu astepta de la nimeni sa gaseasca solutii pentru tine! Ai dreptate ca oamenii au iesit in strada pentru ca s-au saturat de mizerie si saracie dar toti aia de acolo asteapta de la cineva sa le rezolve problemele! Si acel cineva sa fie Statul....sa le dea aia, sa le dea cealalta! Nu va mai fi asa ceva! S-a terminat!
Nu va mai fi de unde! Va fi legea junglei! Va rezista doar cine va pune osul la treaba si va gasi solutii pentru el personal cum sa razbata si sa iasa la liman! Vremea pomenilor a apus!
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13