Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 17:26:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
si apoi, vine sfarsitul lumii in 2012 ...ha,ha,ha !!!
Ferice de voi , caci va fi cel mai scurt an scolar . . !Adio absente , adio corijente , adio profi , adio tuturor . . . !
Mai copile , mai !
Vechi 16.01.2012, 17:27:13
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
1.Sa ma ierte Dumnezeu, pentru el acum nu pot!

2.Cum ai ajuns la concluzia asta? Teoria conspiratiei?...Sa fim seriosi, oamenii obisnuiti, normali, oameni ca noi (zic eu... imi vine sa zic: de la blocuri) au iesit in strada cu de la sine convingere, de disperare, ca nu mai pot trai decent in propria tara.
noi, oamenii care stam la case si la vile, il sprijinim pe basescu ! singurul presedinte,marfa, care tine cu oamenii muncitori !!!
Vechi 16.01.2012, 17:27:45
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Atunci, cu cine votam?
cu noi insine si cu o viata traita intru Hristos. sa votam cu noi si familiile noastre crescandu-ne copiii cu frica de Dumnezeu si rabdand pana cand ei vor fi mari si ne vor putea ajuta conducand tara, si ajutandu-ne batranii sa aiba un sfarsit linistit si decent. Caci ei nu mai pot lupta si munci dar noi o putem face. Zic sa luptam nu pe strada ci la locul de munca, acasa, intorcandu-ne la casa parinteasca de la tara si reinviind agricultura tarii asteia atat de bogata alta data.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 16.01.2012, 17:57:19
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
noi, oamenii care stam la case si la vile, il sprijinim pe basescu ! singurul presedinte,marfa, care tine cu oamenii muncitori !!!
Acum doi ani, cand s-au anuntat taierile in salarii, pensii si ajutoare sociale, traiam din 503 lei pe luna, ajutor de somaj din care trebuia sa tin o gospodarie. Ca n-am deznadajduit si ca pana la urma am reusit sa ies din gaura, e treaba mea. Dar chiar atunci, cand eram in cea mai grea perioada a vietii mele, m-am bucurat cand am auzit ca in sfarsit se face ordine in sistemul de pensii, ca se ia inapoi ce s-a dat drept pomana electorala, ca se reformeaza sistemul bugetar, atat de ineficient, corupt si sugator de bani.

Nu locuiesc intr-o vila, ma consider parte din patura de jos a societatii, n-am nici studii superioare si castig destul de putin la patron. Dar nu dau vina pe stat pentru problemele mele, niciodata nu am facut asta.

Nu ma pot plange ca n-am de munca, atata timp cat altii au. Pentru ca daca altii au si eu nu am, inseamna ca aia sunt mai buni ca mine, mai performanti, ca e mai mare nevoie de ei decat de mine. Si asta spune ceva despre mine, nu despre statul in care traiesc.

Cam asta e rationamentul meu.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 16.01.2012, 18:06:08
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
Dar chiar atunci, cand eram in cea mai grea perioada a vietii mele, m-am bucurat cand am auzit ca in sfarsit se face ordine in sistemul de pensii, ca se ia inapoi ce s-a dat drept pomana electorala, ca se reformeaza sistemul bugetar, atat de ineficient, corupt si sugator de bani.
Când s-a luat măsura asta, a reducerii pensiilor și salariilor (și a) multor oameni care toată viața au muncit eu am fost revoltat că nu s-au redus (eliminat) șpăgile aferente contractelor pe bani publici, că n-au fost luate la bani mărunți licitațiile, pentru lucruri de care este sau nu este nevoie, cu prețuri de achiziție mult peste prețul pieței. Că cei care se înfruptă din banii publici o pot face în continuare, iar cei care n-au acces la ei suferă. De ce tineri ca tine și ca alții să fie atât de sufocați, încât să trebuiască să fie eroi dacă vor să rămână în țară și să câștige cinstit?
Vechi 16.01.2012, 18:11:26
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Acum doi ani, cand s-au anuntat taierile in salarii, pensii si ajutoare sociale, traiam din 503 lei pe luna, ajutor de somaj din care trebuia sa tin o gospodarie. Ca n-am deznadajduit si ca pana la urma am reusit sa ies din gaura, e treaba mea. Dar chiar atunci, cand eram in cea mai grea perioada a vietii mele, m-am bucurat cand am auzit ca in sfarsit se face ordine in sistemul de pensii, ca se ia inapoi ce s-a dat drept pomana electorala, ca se reformeaza sistemul bugetar, atat de ineficient, corupt si sugator de bani.

Nu locuiesc intr-o vila, ma consider parte din patura de jos a societatii, n-am nici studii superioare si castig destul de putin la patron. Dar nu dau vina pe stat pentru problemele mele, niciodata nu am facut asta.

Nu ma pot plange ca n-am de munca, atata timp cat altii au. Pentru ca daca altii au si eu nu am, inseamna ca aia sunt mai buni ca mine, mai performanti, ca e mai mare nevoie de ei decat de mine. Si asta spune ceva despre mine, nu despre statul in care traiesc.

Cam asta e rationamentul meu.
ma bucur sa constat ca mai exista si oameni care realizeaza pe ce lume traiesc si judeca corect.

Vechi 16.01.2012, 18:16:34
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Când s-a luat măsura asta, a reducerii pensiilor și salariilor (și a) multor oameni care toată viața au muncit eu am fost revoltat că nu s-au redus (eliminat) șpăgile aferente contractelor pe bani publici, că n-au fost luate la bani mărunți licitațiile, pentru lucruri de care este sau nu este nevoie, cu prețuri de achiziție mult peste prețul pieței. Că cei care se înfruptă din banii publici o pot face în continuare, iar cei care n-au acces la ei suferă. De ce tineri ca tine și ca alții să fie atât de sufocați, încât să trebuiască să fie eroi dacă vor să rămână în țară și să câștige cinstit?
sa fim seriosi, clasa politica romaneasca, in intregime (nu vorbesc de actuala putere sau de actuala opozitie) nu va renunta niciodata la ceea ce spuneati mai sus. De ce? pentru ca asa sunt crescuti si educati sa faca. Sa fure. Nu avem alta alternativa decat sa muncim si sa ne educam generatiile viitoare pentru a-i inlocui. Insa daca nu o facem, nu se va schimba nimic

Vechi 16.01.2012, 18:21:05
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Romania nu produce nimic pentru ca romanilor nu le place sa munceasca, am ajuns din pacate un neam de lenesi si de hoti care stim doar sa cerem fara a avea constiinta faptului ca, daca vrei sa ai de unde sa ti se dea, trebuie sa contribui si tu zi de zi la umplerea acelui sac din care ceri sa ti se dea.

Avem conducatorii pe care i-am crescut.
desigur,auto-flagelarea si propaganda portocalie ca ,,nu fiindca sistemul e ineficient si am facut praf economia vanzand-o pe 2 centi,e fiindca voi suntei niste lenesi care nu vreti sa munciti si nu produceti''.si ma uit in jur si ma intreb:,,ce?''
Vechi 16.01.2012, 18:21:14
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

Dl Basescu sa isi dea demisia sa se calmeze oamenii.
Dnia sa nu mai este bun de presedinte intrucat se afla sub influenta unor duhuri rele si e pro-sionist,nu stiu ce s-a intamplat cu dnia sa.
A intaratat populatzia Romaniei contra UE,punand in seama fratzilor nostri din Europa ce ii inseala dracii pe cei din PDL sa faca aci.S-a inhaitat si cu mafiotul acela inselat de draci de Berlusconi,de care preabunul Dumnezeu a ajutat poporul italian sa scape ca a plecat (dl Berlusconi din pozitzia de premier al Italiei).
A avut dreptate care zicea pe aci ca duce politica pro-SUA.
Sa plece si dnul Basescu.
Cat mai poate sa plece de bunavoie,mi se pare.

Last edited by mihailt; 16.01.2012 at 18:26:21.
Vechi 16.01.2012, 18:22:18
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dl Basescu sa isi dea demisia sa se calmeze oamenii.
Dnia sa nu mai este bun de presedinte intrucat se afla sub influenta unor duhuri rele si e pro-sionist,nu stiu ce s-a intamplat cu dnia sa.
A intaratat populatzia Romaniei contra UE,punand in seama fratzilor nostri din Europa ce ii inseala dracii pe cei din PDL sa faca aci.
Sa plece.
si ce sa ajungem? un stat fara presedinte? ca o alternativa la Basescu nu avem. Ceilalti candidati sunt mai insetati de hotii decat el si ai lui.

Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13