![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei nu se gandesc la oameni, se gandesc doar sa isi umple burtile cat pot si restul pot sa se duca la dracu' dupa principiul, dupa mine, potopul! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am sa va dau un exemplu. Pentru cine e din Bucuresti si merge cu metroul pe la Unirii stie cu siguranta ca este un barbat cu picioarele taiate de la genunchi care cerseste. Acum ceva timp am vazut la televizor un reportaj despre cersetori, unde i-au luat si acestuia un interviu. Stiti ce facea? Dadea vina pe stat ca are pensia prea mica si ca nu se poate descurca. De ce? Pentru ca doar tigarile il costau 3 milioane pe luna, dupa cum spune el. Deci? Cum e?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi se pare normal sa va bucurati cand se face ordine in sistemul de pensii, ganditi-va ca acesti oameni au muncit toata viata si au dreptul la acesta pensie, este ilegal ce s-a intamplat , chit ca sunt tanara nu mi se pare normal ce s-a intamplat cu pensionarii, as vrea sa va vad dupa o viata de munca daca o sa va convina sa vi se taie pensia. Dupa conceptia d-voastra care ar mai fi totusi rolul acestui stat daca nu il puteam acuza de nimic? Sa nu mai dea nici pensii, nici ajutoare, sa traiasca fiecare cum poate, legea junglei? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se cer drepturile legale ale oamenilor, nimic in plus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:))))))))))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
LA INTERNE SA FIE SILE PIETROI IN TANDEM CU FRATII CAMATARU IAR LA JUSTITIE SA FIE CLANUL CLAMPARU IN TANDEM CU FANE JEG ! IAR IMUNUL SA FIE DESTEAPTATE RRROM-MANE !!! HAVEZ BAHTALO SUKARES ! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|