Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2012, 19:43:27
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
SRI sigur primesc salarii mai mari, pentru ca la noi in general numai anumite categorii primesc bani multi si din cauza aceasta ceilalti primesc mai putin!

Ei nu se gandesc la oameni, se gandesc doar sa isi umple burtile cat pot si restul pot sa se duca la dracu' dupa principiul, dupa mine, potopul!
Dvs stiti ce fac cei de la SRI? (unii nu toti) Ati putea face ceea ce fac cei de la SRI? V-ati risca viata? Stiti care e stresul oamenilor respectivi? Eu sunt anti-Basescu, anti-Antonescu, anti-Ponta, anti-clasa politica din Romania. Dar nu putem sa exageram cu orice. Nu va mai dati cu parerea ca toti ar trebui sa aiba venituri comparabile. Oamenii nu au rezultate, responsabilitati, rezultate si conditii de munca egale. Asa ca veniturile nu pot fi egale.
Vechi 16.01.2012, 19:55:26
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Dvs stiti ce fac cei de la SRI? (unii nu toti) Ati putea face ceea ce fac cei de la SRI? V-ati risca viata? Stiti care e stresul oamenilor respectivi? Eu sunt anti-Basescu, anti-Antonescu, anti-Ponta, anti-clasa politica din Romania. Dar nu putem sa exageram cu orice. Nu va mai dati cu parerea ca toti ar trebui sa aiba venituri comparabile. Oamenii nu au rezultate, responsabilitati, rezultate si conditii de munca egale. Asa ca veniturile nu pot fi egale.
Sa presupunem ca aveti dreptate. Totusi cu ce se ocupa acesti oameni, ce fac toata ziua, eu nu inteleg cu ce sunt ei folositori societatii, si mai ales de ce sunt asa multi?
Vechi 16.01.2012, 19:59:39
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Sa presupunem ca aveti dreptate. Totusi cu ce se ocupa acesti oameni, ce fac toata ziua, eu nu inteleg cu ce sunt ei folositori societatii, si mai ales de ce sunt asa multi?
Stiu ca o sa sune abstract si populist, dar ei se ocupa cu securitatea tarii. Chiar se ocupa. Sunt lucruri complexe pe care noi oamenii de rand nu le stiu. Si e normal sa nu stim lucrurile ce tin de securitate. Comparativ cu statele dezvoltate procenutul din PIB alocat apararii si serviciilor de securitate este foarte mic (si ma refer la procent si nu la sume care sunt incomparabil mai mici).
Vechi 16.01.2012, 20:02:35
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Ma duc sa vad pe viu cum e cu protestele. Daca nu mai postez m-a invins "sistemul ticalosit". :)))))))))))))
Vechi 16.01.2012, 20:42:50
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Stiu ca o sa sune abstract si populist, dar ei se ocupa cu securitatea tarii. Chiar se ocupa. Sunt lucruri complexe pe care noi oamenii de rand nu le stiu. Si e normal sa nu stim lucrurile ce tin de securitate. Comparativ cu statele dezvoltate procenutul din PIB alocat apararii si serviciilor de securitate este foarte mic (si ma refer la procent si nu la sume care sunt incomparabil mai mici).
Sau poate nu se vrea sa stim, tocmai pentru ca daca am sti nu s-ar justifica salariile.

Eu cred ca se ocupa cu : apararea presedintelui si a demnitarilor in general, facilitarea masluirii alegerilor si in rest cu taierea frunzelor la caini.
Vechi 16.01.2012, 22:48:07
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Sau poate nu se vrea sa stim, tocmai pentru ca daca am sti nu s-ar justifica salariile.

Eu cred ca se ocupa cu : apararea presedintelui si a demnitarilor in general, facilitarea masluirii alegerilor si in rest cu taierea frunzelor la caini.
Daca aduci acuze de astea, nu te baza pe "eu cred". Ca si eu cred multe, dar daca nu stiu despre ce vorbesc mai bine tac, pe principiul "daca taceai filosof ramaneai". Si nici nu e cazul sa jignim si sa judecam aiurea. Cunosti pe cineva de la SRI? Ai stat cu cineva de la SRI de vorba ca sa stii, concret, ceea ce fac? Ai avut ocazia sa tragi concluzia ca ei freaca menta la birou, in urma unor observari directe?
Vechi 17.01.2012, 14:47:58
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Daca aduci acuze de astea, nu te baza pe "eu cred". Ca si eu cred multe, dar daca nu stiu despre ce vorbesc mai bine tac, pe principiul "daca taceai filosof ramaneai". Si nici nu e cazul sa jignim si sa judecam aiurea. Cunosti pe cineva de la SRI? Ai stat cu cineva de la SRI de vorba ca sa stii, concret, ceea ce fac? Ai avut ocazia sa tragi concluzia ca ei freaca menta la birou, in urma unor observari directe?
Cunosc si stiu ce vorbesc dar nu pot da amanunte din motive evidente
Vechi 17.01.2012, 14:52:37
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Cunosc si stiu ce vorbesc dar nu pot da amanunte din motive evidente
Si eu la fel! Si tot tin sa te contrazic.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13