![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am vazut mai multe interviuri care au fost luate,iar oamenii aceia se afla adunati din tot felul de varii motive: saracia,dar si supararea pe justitie (unul striga ca el vrea sa pice justitia),altii pentru legea invatamantului,a sanatatii,am mai auzit si de nemultumirea halucinanta a unor ultrasi,cum ca ei vin sa manifeste pentru ca nu sunt lasati sa vina cu obiecte incendiare la mitinguri si care mai de care. E ca si cum rezolvarea tuturor nemultumirilor lor financiare,sociale si personale ar fi caderea lui Basescu,dupa care laptele si mierea ar curge!Sa am iertare,dar impresia mea despre acesti oameni este ca ori sunt extrem de naivi ori sunt manipulati...sau ambele. In plus,destabilizarea Romaniei in momentul de fata ne va atrage mari ponoase de tras pe plan international,investitorii cautand tari cat mai stabile,nu in care domneste anarhia,nesiguranta. Am vazut opozitia cum s-a grabit sa iasa la atac si sa isi traga spuza pe propria-i turta,niste caraghiosi precum Irinel Columbeanu,care s-a dus sa faca o baie de multime,imbracat in blanita lui si unde era sa fie aproape linsat, precum si adolescentul tarziu Mazare care facea pe nebunul in Constanta,pozand in aparatorul manifestantilor si ii ameninta pe jandarmi ca le arata el dupa ce pica Basescu si bineinteles "taica" Iliescu,ce nu pierde ocazia sa iasa de la naftalina cand se creaza un moment vulnerabil in care vechea putere ar putea reveni la conducere... Si actualul guvern a facut greseli,insa cand ma uit la caricaturile astea de oameni politici care se bat acum sa puna mana pe ciolan,folosind toate mijloacele de manipulare de care dispun...nu pot sa nu ma opresc sa ma intreb si eu ca cetateanul turmentat din Caragiale.."da eu...eu cu cine votez?"
|
||||
|
||||
|
Citat:
dar pe cine punem in loc? Comunistii? Pe Geoana, un venerabil mason? AVem alternative? e ca si cum am protesta ca avem doua credite la banca si vrem reforma.Iar reforma consta in faptul ca facem al credit la o alta banca ca sa le putem plati pe celelelate. "Vorba romanului"sarim din lac in put." Ok, sa cada gvernul cu Basescu in frunte. dar care e alternativa optima, care are un plan bine pus la punct ptr care sa votam? Cine garanteaza concret iesirea din impas?Deocamdata, din actualii paralamentari nu vad pe nici unul in stare. Sa instige la dezbinare, da. Dar mai mult, nu.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Eu nu i-as incredinta unui fraier conducerea tarii.
Citat:
|
||||
|
||||
|
Nici eu, dar parcă, în final, e după noi...
Citat:
Alta: monarhia, preferata mea.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 18.01.2012 at 10:15:35. |
|
|
||||
|
||||
|
Te rog lumineaza-ne: Care sunt alternativele? Daca aflu care sunt aceste si sunt credibile merg si eu la Universitate diseara si am sa strig cel ma tare.
|
||||
|
||||
|
Am spus deja mai sus, recitește te rog!
|
||||
|
||||
|
Daca te referi la monarhie sa stii ca ai prezentat o alternativa si nu o solutie. Eu sunt in principiu adeptul monarhiei, dar ar trebui sa stii ca varianta ta nu asigura vreo "crestere".
Seful statului, contrar a ceea ce face Basescu, nu are foarte multe parghii pentru a isi impune viziunea. Guvernul este cel care aplica masurile. Acolo e "buba". Cine conduce guvernul? Din cine va fi format guvernul, pentru ca schimbarea lui Basescu nu va presupune schimbarea clasei politice? Tot pe astia ii vom avea. In plus, cu riscul de a irita unele persoane, monarhia a facut enorm pentru Romania, dar ce a facut regele Mihai? Concret. Nimic. L-a arestat pe Antonescu si asta ne-a impins pentru 50 de ani in comunism. Nu sistemul politic asigura cresterea si dezvoltarea unei tari, ci oamenii care il formeaza.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 02:52:10 |
| apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 16:45:57 |
| Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 02:47:38 |
| Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 22.01.2011 00:14:24 |
| Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 01:42:13 |
|
|