Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2012, 13:17:32
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Probabil primea bani din afara si isi putea permite sa cumpere! Nu vad de ce am judeca-o neaparat, poate nu stia sa gateasca, sau era bolnava si nu putea. Nu trebuie sa raportam totul la propria persoana.
Nu primea nici un ban din afara, nu era nici bolnava, poate doar de lene!
Nu judec pe nimeni, nu asta era scopul exemplului pe care l-am dat! E vorba de starea de comoditate generala in Romania care din pacate a cuprins si satele. De ce sa mai fac ceva daca pot sa cumpar, nu? Asta-i problema! Exact cum guvernantii arunca banii pe lucruri inutile exact asa e si poporul. Ne-am obisnuit sa cheltuim prea mult pe lucruri care nu ne sunt neaparat necesare. Nimeni nu mai stie sa spele cu mana, sa gateasca, sa faca curatenie, sa schimbe o priza, un bec sau sa-si spele propria masina. Acum toate le cumparam sau solicitam vreo firma sa ne faca diverse servicii de parca ne-am nascut toti cu doua maini stangi. Dar ne plangem! Ne plangem ca nu se mai poate! Deocamdata acum nu e rau, vor urma vremuri cumplite si nu peste cativa ani ci in cateva luni. Guvernul nu mai are de unde sa imprumute banii asa ca vor da drumul la tiparnita de bani ca sa poata plati salariile si pensiile. Atunci sa ne tinem! Vom cumpara cu 50 lei o paine!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13