![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine e de vina ca nu continua scoala pentru a merge in facultati unde au locuri gratis pt ca sunt tigani, daca si asta e discriminare ce sa mai zic? Putem acuza angajatorii ca nu ii angajeaza pentru ca avand experiente neplacute cu ei, prefera sa evite viitoarele furturi? La bursa locurilor de munca se ofera joburi pentru tigani, daca si asta e discriminare.... Se marginalizeaza singuri (unii dintr ei) prin comportamentul lor. Nu trebuie sa generalizam, desigur, sunt si tigani onesti si muncitori. |
|
||||
|
||||
![]()
Desigur că aceste măsuri sunt discriminatorii față de cei care nu sunt țigani.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si asta era o discutie teoretica. Nu exista locuri de munca special pentru tigani. Locuri la institutiile de invatamant da, dar nu pentru angajare. PS: Acum am vazut. Am 666 de mesaje. Ce o insemna? =))))))
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 19.01.2012 at 11:21:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Daca ati fi fost atenta ati fi vazut ca am scris intre ghilimele.
|
||||
|
||||
![]()
initial era scris fara ghilimele, ulterior ati editat mesajul.
|
||||
|
||||
![]()
E greu sa acceptati ca ati gresit, nu? Poate imi spuneti cum am reusit sa editez dupa ce ati postat dvs, pentru ca in mesajul dvs unde citati postarea mea e tot cu ghilimele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tin sa va contrazic. Si cand se fac anunturi se spune Bursa locurilor de munca pentru rromi, deci exista! Parerea mea ca toti suntem rasisti intr-o mica sau mare masura, diferenta e ca unii recunosc si altii se ascund. In teorie, toate sunt frumoase, practica ne omoara.... |
|
|||
|
|||
![]()
Ati punctat foarte bine! Sunt de acord cu asta, nici macar nu m-am gandit la aspectul invers, e de fapt discriminare fata de romani si alte nationalitati!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dragii mei frați creștini, nu cumva pentru noi, "discriminare" (că-i pozitivă sau nu) ar trebui să nu însemne ceva?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|