Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2012, 02:06:27
florintoro florintoro is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.01.2010
Implicit pentru maria

incep prin a-ti spune ca am ajuns aici dupa ce am trecut printr- o perioada foarte grea financiar dar care prin cautarea de rugaciune mi-am descoperit Sfantul protector (sau mai bine zis el m-a descoperit pe mine)si anume SFANTUL ANTONIE CEL MARE .M-a tinut tare faptul ca intotdeauna am avut incredere ca Dumnezeu stie ce are de facut cu mine si daca trebuie sa sufar o perioada sa accept situatia.Am o mica firma care nu prea mai functioneaza si aveam nevoie pe langa asta de un job pentru a-mi asigura traiul familiei.(am si eu o fetita de 2 anisori) si de cateva luni imi caut acest job.Cum am spus mai devreme am avut incredere oarba in Dumnezeu si aceasta incredere mi-a fost raslatita .Mi-a scos in cale pe Sfantul Antonie al carui acatist l-am citit si cred eu ca mi-am gasit job-ul potrivit atat financiar cat si profesional.Au inceput sa sune telefoanele cu oferte de job-uri de peste tot.Poveste e mai lunga dar e suficient sa stii ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si daca-ti pui nadejdea in EL vei fi rasplatita.Pentru problema cu ipoteca dar si cu alte probleme te sfatuiesc sa citesti acatistele Sfantului Antonie cel Mare si al Sfantului Mare Mucenic Mina.Sigur o sa te ajute ,trebuie doar sa crezi.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai stiu... Marcus Nunta 23 19.11.2016 21:27:42
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma allex_adriana Nunta 17 14.03.2011 21:08:08
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Nu stiu ce sa fac.... Valy76 Pocainta 14 26.07.2010 20:48:15