![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sportul si competitiile de prea putine ori sunt asociate cu virtutile.
Adesea, sportul este insotit de nenumarate patimi, trupesti si sufletesti. Nu neg ca poate exista ceva bun si in sport, insa eu nu il aflu cu usurinta. Alexandru Tudor, arbitru profesionist in fotbalul romanesc participa aproape zilnic (tot anul) la slujbele savarsite in Schitul Darvari. Canta si citeste zilnic la strana. Sunt convins ca acesta este un caz rar, insa sunt constient ca nu sportul impiedica viata duhovniceasca, ci patimile din sport.
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dinozaurii -----> ce spune ortodoxia despre ei? | Bast-et | Generalitati | 202 | 12.03.2012 14:45:04 |
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? | unamic | Despre Sfanta Scriptura | 20 | 24.10.2010 00:42:21 |
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? | seby_din_brasov | Generalitati | 13 | 01.03.2009 20:51:14 |
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul | paraschevaiasi | Generalitati | 1 | 29.10.2007 02:34:59 |
Dece spune Biserica ca am fost creati din nimic? | ARHANGHELUL | Generalitati | 36 | 29.03.2007 23:39:51 |
|