Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2012, 17:43:01
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de candles in the wind Vezi mesajul
Ponta e necopt.DA,intru totul de acord,nu am incredere in el.
Dar sa ajungi sa urmaresti caracaleanul cu al lui zero tv inseamna ca n-ai de lucru..
acest personaj din caracal, cu origini etnice, cel putin dubioase si cu o avere asemenea,e cotat si scontat in sondaje cu 13-18 procente din voturile populatiei !

Are un program demagogic, si seducator, pt omul de jos,si care suna foarte bine ,

cica :

1). dregatorii tarii sa nu mai ia salarii !!!
2). tot omu va primi de la stat cca. 20.000 euro bani pesin,in mana, gratis ,adica cadou !
3). toate regiile de stat,vor da actiuni la populatie si dividende din 1/2 profitul lor pe un an,in fiecare an !!!

Si tiganusul nu se lasa... promite marea,sarea...si luna de pe cer...sa face luntre si punte,numai sa intre sub pielea romanilor ...

Incepe sa vorbeasca in termeni economici semi-docti, de pare ca le stie pe toate !
Si nu se sfiieste sa zica ca ,copiaza sisteme avansate din vest !!!
Vechi 27.01.2012, 18:04:11
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
da ... si nu numai acum.
pe albumul lui Vali Sterian gasesti melodia in 2 variante, una interpretata de copii si una de el.
Uite aici - varinata hip hop (nu sunt adeptul acestui gen de muzica)...insa versurile spun multea devaruri.
Vechi 27.01.2012, 18:43:15
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Uite aici - varinata hip hop (nu sunt adeptul acestui gen de muzica)...insa versurile spun multea devaruri.
m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-google&v=X28otiOdbos
aici este varianta lui VS.
nu stiu daca poti citi varianta de mobil.
nu ma intereseaza hip-hop.
Vechi 27.01.2012, 22:34:53
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
zero tot zero ramane, chiar invesmantat in haine violet.
iar cei 2 ...
cred ca cel mai bine, i-au "fotografiat" cei de la Academia Catavencu.
cautati pe siteul lor primele pagini din ultimile luni.
Farfuridi si Branzovenescu ... dupa cum ii caracteriza cineva (nu mai stiu cine).
nu prietene. Lolek si Bolek parca e mai aprope de adevar nu?
Vechi 28.01.2012, 22:06:02
Lagrace Lagrace is offline
Banned

Data înregistrării: 23.09.2011
Exclamation important

Conducerea Statului Major General (SMG) a luat la cunoștință "cu consternare" de activitățile și propunerile locotenentului Gheorghe Alexandru și promite că va face publică decizia Consiliului de judecată, imediat după pronunțare, se spune într-un comunicat al MApN.

"Conducerea Statului Major General a luat la cunoștință, cu consternare, de activitățile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum și de datele cuprinse în raportul înaintat de comandantul Flotilei 71 Aerienă din Câmpia Turzii, privind «soluțiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea țării în această perioadă»", se spune într-un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Locotenentul Gheorghe Alexandru a fost primit miercuri la raportul comandantului unității militare din Câmpia Turzii, pentru a da explicații referitoare la prezența sa în Piața Universității.

Ocazie de care locotenentul a profit pentru a-și expune "viziunea asupra administrării statului român" și "soluțiile sale pentru situația actuală".

Locotenentul Gheorghe Alexandru a solicitat ca ceea ce spune el să fie un raport, iar acesta să fie înaintat ierarhic conducerii Statului Major General.

Mai mult, potrivit MApN, Alexandru Gheorghe a fixat și o dată până la acre așteaptă răspuns din partea SMG: 26 ianuarie, ora 16.00.

MApN spune că "dintre așa-zisele soluții prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru și făcute publice de către acesta, sub forma unor declarații susținute în fața reprezentanților mass media", se remarcă cererea de dizolvare sau desființare a Parlamentului, invocarea stării de urgență în țară, conducerea țării și administrarea statului român de către Armată.

MApN precizează că locotenentul a propus "să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele țării, iar ofițerului să îi revină 50% din puterea de decizie".

Printre soluțiile prezentate de locotenent figurează și aducerea regelui ca șef al statului și instaurarea monarhiei constituționale.

După participarea locotenentului la manifestațiile de la Piața Universității, comandantul Flotilei 71 Aerienă din Câmpia Turzii a ordonat, la data de 25 ianuarie, constituirea Consiliului de judecată al ofițerilor și judecarea locotenentului Gheorghe Alexandru.

Ofițerul a refuzat să ia la cunoștință, prin semnătură, de conținutul ordinului comandantului unității prin care este trimis în fața Consiliului de judecată, deși acesta i-a fost citit și prezentat spre semnare, spune comunicatul MApN.

Vezi cum a ales locotenentul Alexandru Gheorghe să intre în Armată

"Evaluarea Consiliului de judecată va cuprinde elementele cerute de R.G.-8, iar în cadrul ședinței de judecată analiza va viza încălcarea de către locotenent a prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare și a regulamentelor militare. Toate acțiunile și declarațiile făcute de ofițer se vor constitui ca elemente ale procesului de evaluare", precizează MApN.

Alexandru Gheorghe, îmbrăcat în uniformă militară, a ținut săptămâna trecută un discurs în Piața Universității, declarându-și solidaritatea cu protestatarii care cereau demisia Guvernului și a președintelui.

Gheorghe a declanșat dispute înfierbântate pe net, mii de oameni s-au declarat fani și susținători ai locotenentului pe care-l consideră un erou, alții au spus că acesta are probleme psihice.

Lucrurile s-au încins după ce Gheorghe a început să-și expună în presă părerile despre cum ar arăta o România democratică și mai bună: el a făcut propagandă pentru administrarea militară a țării, pentru alegeri libere organizate de Armată etc.
Vechi 29.01.2012, 09:07:37
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lagrace Vezi mesajul
Conducerea Statului Major General (SMG) a luat la cunoștință "cu consternare" de activitățile și propunerile locotenentului Gheorghe Alexandru și promite că va face publică decizia Consiliului de judecată, imediat după pronunțare, se spune într-un comunicat al MApN.

"Conducerea Statului Major General a luat la cunoștință, cu consternare, de activitățile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum și de datele cuprinse în raportul înaintat de comandantul Flotilei 71 Aerienă din Câmpia Turzii, privind «soluțiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea țării în această perioadă»", se spune într-un comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN).

Locotenentul Gheorghe Alexandru a fost primit miercuri la raportul comandantului unității militare din Câmpia Turzii, pentru a da explicații referitoare la prezența sa în Piața Universității.

Ocazie de care locotenentul a profit pentru a-și expune "viziunea asupra administrării statului român" și "soluțiile sale pentru situația actuală".

Locotenentul Gheorghe Alexandru a solicitat ca ceea ce spune el să fie un raport, iar acesta să fie înaintat ierarhic conducerii Statului Major General.

Mai mult, potrivit MApN, Alexandru Gheorghe a fixat și o dată până la acre așteaptă răspuns din partea SMG: 26 ianuarie, ora 16.00.

MApN spune că "dintre așa-zisele soluții prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru și făcute publice de către acesta, sub forma unor declarații susținute în fața reprezentanților mass media", se remarcă cererea de dizolvare sau desființare a Parlamentului, invocarea stării de urgență în țară, conducerea țării și administrarea statului român de către Armată.

MApN precizează că locotenentul a propus "să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele țării, iar ofițerului să îi revină 50% din puterea de decizie".

Printre soluțiile prezentate de locotenent figurează și aducerea regelui ca șef al statului și instaurarea monarhiei constituționale.

După participarea locotenentului la manifestațiile de la Piața Universității, comandantul Flotilei 71 Aerienă din Câmpia Turzii a ordonat, la data de 25 ianuarie, constituirea Consiliului de judecată al ofițerilor și judecarea locotenentului Gheorghe Alexandru.

Ofițerul a refuzat să ia la cunoștință, prin semnătură, de conținutul ordinului comandantului unității prin care este trimis în fața Consiliului de judecată, deși acesta i-a fost citit și prezentat spre semnare, spune comunicatul MApN.

Vezi cum a ales locotenentul Alexandru Gheorghe să intre în Armată

"Evaluarea Consiliului de judecată va cuprinde elementele cerute de R.G.-8, iar în cadrul ședinței de judecată analiza va viza încălcarea de către locotenent a prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare și a regulamentelor militare. Toate acțiunile și declarațiile făcute de ofițer se vor constitui ca elemente ale procesului de evaluare", precizează MApN.

Alexandru Gheorghe, îmbrăcat în uniformă militară, a ținut săptămâna trecută un discurs în Piața Universității, declarându-și solidaritatea cu protestatarii care cereau demisia Guvernului și a președintelui.

Gheorghe a declanșat dispute înfierbântate pe net, mii de oameni s-au declarat fani și susținători ai locotenentului pe care-l consideră un erou, alții au spus că acesta are probleme psihice.

Lucrurile s-au încins după ce Gheorghe a început să-și expună în presă părerile despre cum ar arăta o România democratică și mai bună: el a făcut propagandă pentru administrarea militară a țării, pentru alegeri libere organizate de Armată etc.
si uite asa sarim din lac in put. Doamne ajuta!
Vechi 29.01.2012, 10:01:23
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Nu numai ca sarim din lac in put, dar aduceti-va aminte in ce fel a fost acest personaj promovat la anumite televiziuni.

Bietul de el visa la dictaturi militare cu monarhii de carton. Acum se intelege ce-a vrut sa zica atunci cand a cerut militarilor din toate structurile sa "apere tara" - el de fapt instiga la formarea unei junte din care, daca s-ar fi putut, el insusi sa reprezinte jumatate.

Eu cred ca omul fie traieste in lumea lui, fie a fost plantat de vreun serviciu secret in toata povestea asta, cu sau fara cunostinta sa. Daca e reala varianta din urma, atunci e clar ca scopul a fost atins.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 29.01.2012, 13:55:03
Banned

Implicit

http://www.ziarultricolorul.ro/polit...i-nstase.html#.

1. Subsemnata NADIA MARCU- PANDREA, ziaristă, fiica avocatului și scriitorului PETRE PANDREA și nepoată de soră a lui LUCREȚIU PĂTRĂȘCANU, vă aduc la cunoștință un caz ieșit din comun, o faptă atît de murdară și de revoltătoare, pe care nu ezit s-o inseriez la capitolul „crimă organizată“ și la care, din păcate, părtași au fost, după cum veți vedea, și doi dintre „stîlpii” actualei Puteri: secretarul de Stat VICTOR PONTA, nou-numitul șef al Corpului de Control al primului-ministru, și ALEXE COSTACHE IVANOV, secretar de Stat la Ministerul Justiției. Dar iată despre ce este vorba. În anul 1988, dată fiind situația politică și socială din România ceaușistă, ca și persecuțiile pe care le aveam de suportat, ca fiică și nepoată a celor mai sus-numiți, am cerut azil politic în Franța. Îmi rămînea în Țară, ca moștenire de familie, vila de la Poiana Țapului (orașul Bușteni), construită de bunicul meu, scriitorul D. D. PĂTRĂȘCANU și transmisă mie, pe cale legală, prin mama mea, ELIZA PĂTRĂȘCANU-PANDREA, care o primise ca zestre din partea părinților ei. În aceste condiții, în care eu eram departe de Țară, am încredințat această vilă, pentru folosință temporară, celei pe care o credeam cea mai bună prietenă a mea, prietenă din copilărie, VERONICA NACEA (născută NAUM), cadru universitar, și atunci, ca și acum, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” - București, șefa Catedrei de chimie anorganică. Iar ca lucrurile să fie foarte clare, am întocmit cu sus-numita un contract de închiriere, pe o durată de 3 ani. Între timp, a avut loc răsturnarea de regim politic din decembrie 1989. Dar eu, sfătuită de buna mea prietenă, VERONICA NACEA, ca și de sora acesteia, CORNELIA NAUM (fostă PONTA și revenită, prin divorț, la numele de fată), care mi-au făcut mai multe vizite, în cea mai mare parte pe cheltuiala mea, la Paris, nu m-am întors, cum ar fi fost normal, în Țară. Ideea pe care au reușit să mi-o fixeze bine în minte cele două surori, ca și fiul CORNELIEI NAUM, pe atunci de 18-19 ani, nimeni altul decît actualul secretar de Stat și șef al Corpului de Control al primului-ministru, VICTOR PONTA, pe care l-am găzduit mai multe luni, ca transfug, la diferite adrese, inclusiv la locuința mea din Paris, era aceea că nu aveam ce să caut în România, indiferent de cine avea să cîștige alegerile din 20 mai 1990, întrucît - îmi spuneau ei - și pentru FSN, și pentru adversarii acestuia eu eram, prin biografia antecesorilor mei, la fel de indezirabilă. Tributară în cel mai înalt grad spaimelor ce-mi însoțiseră întreaga mea viață din România și ruptă cum eram de realitățile românești din ultima vreme, pe care le percepeam doar prin mijlocirea „devotaților mei prieteni“, i-am socotit de bună-credință și am mers, cu ochii închiși, pe mîna lor. Astfel, așa cum am dovedit-o mai tîrziu în Justiție, cu documente originale, asupra mea se săvîrșea, de către persoanele enumerate mai sus, un dol (în termeni de specialitate, „acțiune săvîrșită cu rea-credință, cu viclenie, pentru a determina pe cineva să încheie un contract nefavorabil sau să admită o clauză defavorabilă într-un contract“). Dar, iată cum s-au desfășurat lucrurile. Prin viu grai, prin scrisori persuasive, ca și prin emisarii săi speciali (CORNELIA NAUM și VICTOR PONTA, fiul acesteia), VERONICA NACEA a reușit să mă convingă că simplul contract de închiriere nu-mi mai putea salva casa de la confiscare și că singura soluție pentru salvarea acesteia era încheierea fictivă a unui act de vînzare-cumpărare, între mine și ea, urmînd ca dreptul meu asupra vilei din Poiana Țapului (orașul Bușteni) să fie restabilit de îndată ce lucrurile vor reintra în normal și mă voi întoarce în Țară. În acest scop, a fost trimisă la Paris sora ei, CORNELIA NAUM (fosta PONTA), cu un model de procură, pe care i-am legalizat-o, pentru a mă reprezenta în această tranzacție fictivă, care s-a și realizat. Caracterul fictiv al acestui act de vînzare-cumpărare reiese cu limpezime atît din scrisorile VERONICĂI NACEA, de dinaintea, ca și de după întocmirea acestuia, cît și din aceea că suma tranzacției era absolut neserioasă (70.000 de lei, la nivelul lunii decembrie 1990, pentru o vilă care valorează sute de mii de dolari). Dacă mai luăm în calcul și faptul că nici măcar această insignifiantă sumă nu mi-a fost înmînată vreodată, avem tabloul exact al „seriozității“ acelui act.

Last edited by Lagrace; 29.01.2012 at 13:57:49.
Vechi 29.01.2012, 14:00:05
Banned

Implicit 2.

2. De altfel, analizînd cu imparțialitate probele pe care le-am administrat prin documente și martori, atît Judecătoria Sinaia, cît și Tribunalul Județean Prahova mi-au dat cîștig de cauză, constatînd „nulitatea contractului de vînzare-cumpărare autentificat sub nr. 5950/12 decembrie 1990 la fostul Notariat de Stat Local Cîmpina, și dispune repunerea părților în situația anterioară încheierii acestui contract“ (sentința civilă nr. 577/29 iunie 1999 a Judecătoriei Sinaia și Decizia nr. 3087/10 decembrie 1999 a Tribunalului Prahova). Dar, hotărît să ducă ticăloșia pînă la capăt, clanul NACEA-NAUM-PONTA păstrase asul cîștigător în mînecă. Acesta nu era altul decît actualul secretar de Stat de la Ministerul Justiției, ALEXE COSTACHE IVANOV, fost șef al Secției Civile din Tribunalul Suprem, retras pentru o vreme în avocatură. Și acum, urmează o poveste incredibilă. În toamna anului 1998, proaspăt reîntoarsă de la Paris pentru a edita lucrările tatălui meu, PETRE PANDREA, mare parte din ele scrise în pușcăriile comuniste și recuperate prin bunăvoința Serviciului Român de Informații, căutam un avocat bun, care să mă reprezinte în litigiul ce se ivise, în mod cu totul neașteptat pentru mine, în vederea recuperării casei de la Poiana Țapului (orașul Bușteni). VERONICA NACEA recunoștea, în particular, nulitatea actului de vînzare-cumpărare, dar refuza să-mi înapoieze proprietatea pe motiv că eu, neavînd urmași, tot nu aș fi avut cui s-o las! Sora ei, CORNELIA NAUM (fostă PONTA), care cunoștea cel mai bine „jocul“ acesta (așa cum îl numise VERONICA NACEA, într-o scrisoare vicleană, din acelea care probează indubitabil dolul, depusă la dosarul cauzei), a recunoscut și ea, într-o lungă convorbire telefonică, la care - prin amplificarea sunetului în întreaga cameră din care vorbeam - au asistat mai mulți martori, că sora ei, VERONICA NACEA, săvîrșea un furt, îndemnîndu-mă însă la „conciliere“ (adică la acceptarea, în compensație, a unei garsoniere) și mărturisind că, în cazul în care se va ajunge în Justiție, nici ea și nici fiul ei nu vor depune mărturie împotriva surorii, respectiv mătușii, întrucît „sîngele apă nu se face“. Auzind că VICTOR PONTA (pe care îl cunosc, practic, de la naștere) devenise procuror, deci apărător al legii, și nu oriunde, ci pe lîngă Tribunalul Suprem, i-am trimis o scrisoare, rugîndu-l să le readucăa la normal pe mama și pe mătușa sa, dar nu am primit nici un răspuns. Am încercat apoi să-l contactez, dar mi-a fost imposibil să-l găsesc, impresia mea fiind că, pactizînd cu nelegiuirea, n-a avut curajul să mă privească în ochi. Așadar, căutînd un avocat bun, am fost îndrumată de către domnul CONSTANTIN RĂTESCU, unul dintre discipolii tatălui meu - astăzi octogenar - la domnul ALEXE COSTACHE IVANOV, căruia, în prezența mai multor martori, i-am predat copii după toate documentele, prin care îmi apăram dreptul de proprietate asupra VILEI PĂTRĂȘCANU din Poiana Țapului (orașul Bușteni), urmînd ca în scurtă vreme să declanșăm acțiunea în Justiție. Dar, spre surprinderea mea, toate încercările ulterioare de a-l determina pe domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV să declanșăm procesul au fost sortite eșecului, acesta pretextînd, mai întîi, că nu și-a făcut încă timp să citească materialul, apoi mărturisîndu-mi, stupefiant, la telefon, că mi-a rătăcit documentele și că, în momentul în care le va găsi, mă va căuta, ceea ce nu s-a întîmplat nici pînă în ziua de azi. Norocul meu a fost că nu i-am dat chiar documentele originale! Aproape că uitasem acest incident, cînd, la sfîrșitul lunii martie 2000, domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV a apărut din nou în viața mea. Și nu oricum, ci, de astă dată, ca apărător al clanului mafiot NACEA-NAUM-PONTA, în procesul judecat în grabă, fără să fiu citată, și deci fără ca eu sau apărătorul meu să fim de față, de către Curtea de Apel Ploiești (păstorită ani de zile de el, ca șef de secție al Tribunalului Suprem), care a răsturnat cele două sentințe anterioare, dînd cîștig de cauză (definitiv și irevocabil) celor care mi-au furat casa. Și, desigur, domnului avocat ALEXE COSTACHE IVANOV, actualul secretar de Stat din Ministerul Justiției, care cunoștea mai bine decît oricine altcineva justețea cauzei mele! Există oare un cuvînt destul de expresiv pentru a caracteriza un asemenea om și o asemenea faptă? Mai cu seamă cînd omul respectiv este pus acum să gireze, cu numele și cu moralitatea sa, calitatea Justiției din România, în general! Care om?! Care moralitate?! Înțelegînd cu ce forțe am de-a face și în ce joc murdar am intrat, am încercat să obțin strămutarea procesului și apoi rejudecarea recursului de la Curtea de Apel, în prezența mea și a avocatului meu, dar același domn avocat ALEXE COSTACHE IVANOV s-a opus cu înverșunare la ambele acțiuni, sentința Curții de Apel Ploiești rămînînd astfel definitivă și irevocabilă. De astă dată, am avut prilejul să-l văd pledînd împotriva mea pe cel căruia îi încredințasem, cu un an și jumătate în urmă, toate atuurile și toate speranțele mele, pentru a-mi redobîndi bunul furat. El trecuse acum, fără scrupule și fără rușine, de partea răufăcătorilor, a sperjurului, a jefuitorilor. Am simțit dintr-o dată cum mi se-ntunecă mințile și cum reînvie în mine toate spaimele trecutului. De la aflarea veștii asasinării unchiului meu, LUCREȚIU PĂTRĂȘCANU, și de la întemnițarea fără nici un temei legal a tatălui meu, dr. PETRE PANDREA, nu mai cunoscusem asemenea stare. Dar cei care săvîrșiseră aceste fapte au fost catalogați de Istorie ca niște criminali sadici. Cum să-l taxez atunci pe omul care, ales de mine să mă apere de o nedreptate atît de flagrantă, s-a transformat, fără veste, în torționarul meu? Nici n-am avut puterea să-l întreb cum a putut săvîrși această nelegiuire. Prietenii care mă însoțeau m-au scos din sală în stare de șoc. Una dintre persoanele prezente, care fusese de față și în noiembrie 1998, la prima mea întîlnire cu domnul avocat (pe atunci) ALEXE COSTACHE IVANOV, împrejurare în care îi înmînasem documentele respective și-l angajasem, în fapt, pentru apărarea cauzei mele, l-a întîmpinat la ieșirea din Tribunal, în prezența mea, a avocatului meu și a altor persoane care mai erau de față, întrebîndu-l pe tonul cel mai civilizat: „Cum ați putut, domnule avocat, să treceți de partea cealaltă? Mai cu seamă, avînd convingerea că apărați o nedreptate?“. Domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV a declarat textual: „Eu sînt mercenar, domnule! Apăr pe cine plătește mai mult“. De menționat, însă, că nici la întrevederea noastră din noiembrie 1998 și nici apoi, la telefon, nu fusese vorba de vreo sumă. Cum stabilise atunci domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV „cine plătește mai mult“? Concluzia care mi se impune ar fi aceea că, din capul locului, era evident că, într-adevăr, de la hoțul dovedit putea pretinde și obține mai mult. Cît despre profilul moral, ca să-i spunem așa, al domnului avocat ALEXE COSTACHE IVANOV, acesta reiese și mai pregnant din aceea că, văzîndu-se într-un fel strîns cu ușa, acesta a spus, în continuare: „De altfel, dacă doamna Nadia Marcu-Pandrea își găsește un avocat bun, tot ce-am obținut eu astăzi pentru doamna Veronica Nacea rămîne un simplu petic de hîrtie. Totul este să știe din ce parte să atace“. „Vasăzică, dvs. știați, și totuși ați apărat niște hoți.“ „Nu v-am spus, domnule, că eu sînt mercenar?’ - a răspuns relaxat domnul avocat ALEXE COSTACHE IVANOV. Așadar, un mercenar într-una din cele mai înalte funcții din Ministerul Justiției: secretarul de Stat ALEXE COSTACHE IVANOV! Nici nu-ți vine să crezi! „Să alerg la Putere? El este atotputernic! La Justiție? Cine mă va apăra?“ - spune Biblia. Dar, spun astăzi atîția alții, cu asemenea secretar de Stat la Justiție, să ne mai mirăm că domnul Günther Verheugen își manifestă neliniștile în legătură cu corupția din Justiția Română?
Vechi 29.01.2012, 14:00:47
Banned

Implicit 3.

3. Gîndindu-mă, în același timp, la implicarea domnului VICTOR PONTA, de asemenea secretar de Stat, de astă dată la Corpul de Control al primului-ministru, nu numai ca martor mut, dar și ca beneficiar direct, în furtul VILEI PĂTRĂȘCANU (din 1983 și pînă la plecarea mea din Țară, în 1988, vila de la Poiana Țapului - Bușteni a stat tot timpul la dispoziția familiilor NACEA-NAUM-PONTA, iar din 1988 și pînă astăzi, toți membrii acestei familii, inclusiv VICTOR PONTA, sînt locatarii ei obișnuiți, în weekend-uri sau în zilele de vacanță), îmi pot pune, de asemenea, întrebarea: cum poate cîntări un asemenea om cinstea unor înalți demnitari, cînd el însuși este implicat în tăinuirea, și pentru el profitabilă, a unui furt de asemenea proporții, înfăptuit prin mijlocirea directă a mamei sale? Nu vreau să fac afirmații hazardate, dar sugerez celor în drept să studieze dacă între numirea recentă a domnului VICTOR PONTA în fruntea Corpului de Control al primului-ministru și posibila sa recomandare în această funcție de către secretarul de Stat ALEXE COSTACHE IVANOV, pînă mai ieri unul din șefii săi ierarhici, nu este cumva o legătură mai mult sau mai puțin directă. În orice caz, antecedentele celor 2 permit asemenea suspiciuni. Cu siguranță că domnul prim-ministru Adrian Năstase nu a cunoscut aceste antecedente atunci cînd i-a numit pe aceștia doi în funcții atît de importante - secretari de Stat la Justiție și la Corpul de Control. Important este însă cum va reacționa domnia-sa cînd va cunoaște aceste lucruri. Avînd în vedere caracterul său ferm, ca și dorința sa de a înfăptui, prin oameni nepătați, actul de Justiție în România, sînt convinsă că nu va îngădui în staff-ul său nici „mercenari“ de talia domnului ALEXE COSTACHE IVANOV, nici părtași la înșelăciune, ca domnul VICTOR PONTA. Cît despre-proprietatea mea de la Poiana Țapului (Bușteni), de care am fost deposedată, mai întîi, prin nemernicia și necinstea unor oameni pe care i-am socotit prieteni (și care, în cazul profesoarei universitare VERONICA NACEA, de la înălțimea catedrei universitare, ar trebui să fie și exemplu de moralitate pentru generațiile de studenți, români și străini, cu care a venit și vine încă în contact) și, apoi, prin „justițiabili“ din specia domnului ALEXE COSTACHE IVANOV, sînt hotărîtă să merg pînă la capăt pentru recuperarea ei. Și cînd spun asta, sper sincer că nu va trebui să-mi găsesc această dreptate tocmai la Tribunalul Internațional de la Strasbourg. Oare chiar nu mai există dreptate în România? Oare trebuie să ne facem încă o dată de rîs în fața Europei? În numele Justiției adevărate, dar și în numele părintelui meu, dr. PETRE PANDREA, și al unchiului meu, LUCREȚIU PĂTRĂȘCANU, amîndoi juriști eminenți și oameni politici de renume, care și-au sacrificat viețile pentru dreptate și adevăr, aștept un semn, o mînă de ajutor din partea celui sau celor care pot face ca dreptatea și adevărul să triumfe și pentru mine. Și, prin mine, pentru societatea românească, în general. Apelez, în acest sens, la domnul președinte al României, ION ILIESCU, la domnul prim-ministru ADRIAN NĂSTASE, la domnul președinte al Senatului, NICOLAE VĂCĂROIU, la domnul președinte al Camerei Deputaților, VALER DORNEANU, la PARLAMENTUL ROMÂNIEI, în general, la doamna ministru al Justiției, RODICA STĂNOIU, la Consiliul Suprem al Magistraturii - ANA BOAR, la Uniunea Juriștilor din România - GAVRIL IOSIF CHIUZBAIAN, la Baroul Avocaților din București - TOMA DRAGOMIR, la toți cei cărora nu le pot rămîne indiferente prestigiul Justiției românești și nici lipsa de moralitate a unora dintre slujitorii ei. În mod concret, cer să fiu repusă în drepturile mele firești asupra casei de la Poiana Țapului (oraș Bușteni), de care am fost deposedată în mod viclean. Aceasta este, de altfel, și concluzia primelor două instanțe de judecată, ale căror hotărîri au fost infirmate, așa cum am arătat, de către Curtea de Apel Ploiești, prin complicitatea avocatului (pe atunci) ALEXE COSTACHE IVANOV, astăzi secretar de Stat în Ministerul Justiției.

NADIA MARCU-PANDREA
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13