Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.01.2012, 16:23:14
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
nu prietene. Lolek si Bolek parca e mai aprope de adevar nu?
ai suprins mai bine imaginea. pentru ca cele doua personaje se mai si ciondaneau intre ei.
Vechi 29.01.2012, 21:08:37
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit cateva ipostaze...

volanul tarii pe maini sigure...!!!
Attached Images
File Type: jpg uslasii1.jpg (31,7 KB, 18 views)
File Type: jpg ponta_antonescu_voiculescu.jpg (41,6 KB, 19 views)
File Type: jpg propaganda.jpg (41,1 KB, 18 views)
File Type: jpg adrian-severin-campanie1.jpg (36,0 KB, 18 views)
File Type: jpg crin_antonescu_victor_ponta_dan_voiculescu1.jpg (41,8 KB, 18 views)
Vechi 30.01.2012, 09:51:33
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
volanul tarii pe maini sigure...!!!
superbe poze! Doamne fereste!
Vechi 30.01.2012, 15:23:01
Lagrace Lagrace is offline
Banned

Data înregistrării: 23.09.2011
Exclamation

http://www.exploziv-news.ro/special/98.html?task=view

1. Exploziv-News cere procurorilor sa se autosesizeze cu privire la infractiunea de fals in declaratii a actualului vicepresedinte al Senatului. Sesizarea noastra este motivata de un motiv pe care putini il vad, si anume acela ca tocmai verdictul dat de Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) în cazul colaborarii lui Dan Voiculescu cu fosta securitate, arată că acesta a săvârșit infracțiunea de fals în declarații atunci când a candidat pentru o demnitate publică. Cand se depune dosarul pentru o demnitate aleasă, fiecare completează o declarație pe propria răspundere în care menționează dacă a fost sau nu angajat al Securității sau colaborator al acesteia. Ori sentinta data de catre Curtea Suprema de Justitie, care arata clar ca Felix a colaborat cu DSS, este exact PROBA infractiunii savarsite cu buna stiinta, aceea de FALS in declaratii publice, a actualului demnitar!

2. Sa ne spuna instigatorii: GRECU, TUDOR, GADEA, STANCU, SRS, BADEA, DOGARU & comp, cand vor plati DISTRUGERILE din centrul Bucurestiului, facute de catre huliganii pe care ei i-au scos in strada! IATA, AM PREGATIT LISTA VANDALIZARILOR: Au fost sparte și incendiate opt stații RATB, Au fost distruse 30 de semne de circulație și 6 semafoare În zona Pieței Unirii și a Centrului Istoric au fost sparte geamurile la trei filiale de bănci au fost vandalizate două bancomate, au fost avariate cinci mașini (dintre care două ale Poliției Locale) au fost distruse gardurile metalice pe întreaga lungime a Bulevardului I.C. Brătianu au fost sparte geamurile la 11 societăți comerciale a fost vandalizat infochioșcul din zona Hanului Manuc, patru chioșcuri de ziare, coșurile de gunoi și băncile de lemn de pe Bulevardul I.C. Brătianu, precum și coșurile de gunoi din Piața Universității, str. Smârdan, zona intersecției Bdul Cantemir - Bdul Mărășești, Bdul Decebal, rondul de la Piața Unirii și intersecția Bdul Carol cu Bdul Brătianu, dar și băncile de lemn din Parcul Spitalului Colțea. A fost distrus pavajul pe opt străzi: Halelor, Smârdan/Sfântul Dumitru, zona TNB, Ion Ghica, Băniei, Cavafii Vechi, Nicolae Bălcescu, Stavropoleos, în aceeași zonă fiind devastate și ghivecele cu plante ornamentale și vandalizat un automat de sandwich-uri. au fost vandalizați stâlpii de iluminat din zona Curtea Veche, precum și cei din fața magazinului Unirea și de pe strada Edgar Quinet. Pe Splaiul Unirii a fost vandalizat un ATM de cartele telefonice, precum și o cabină telefonică, iar în zona străzii Șelari a fost devastat gardul de lemn al șantierului arheologic, dar și o cabină a postului de Poliție Locală. a fost incendiat un panou publicitar din intersecția Corneliu Coposu - I.C. Brătianu, în aceeași zonă fiind devastate și mai multe indicatoare rutiere, precum și o baracă de muncitori. au fost deteriorate semnele de circulație de pe Strada Colței, intrarea în pasaj - zona Bdul Cantemir și a intersecției acestuia cu Bdul Mărășești, iar camera video de monitorizare din Pasajul Universitate a fost distrusă. au fost avariate patru vagoane de tramvai și a fost spart geamul cabinei de vânzare a titlurilor de călătorie de la capătul de linie Sfântul Gheorghe. Sunt distrugeri pe care bucurestenii NU au chef sa le plateasca din buzunarele lor! VOICULESCU, SCOATE BANII!

(din comentariile de pe pagina ziarului)
1. un fost ziarist - am lucrat la antena 3!

nu pot sa te sufar ca imi pari foarte increzuta. dar te felicit pentru editorial! ai scris si exprimat exact ceea ce gandesc si eu si multi altii. pentru curaj si duritatea exprimarii, nota zece cu felicitari de la mine. bravo! Eu am lucrat la Intact. Reporter de teren, Voiculescu a uitat sa imi dea banii pe trei luni. Am plecat cu scandal. M-a amenintat ca nu o sa imi mai gasesc nicaieri un loc de munca ca are el grija de asta. Noi reporterii alergam prin ploaie si prin frig 12 ore pe zi cu un salariu de zece milioane de lei vechi. Grecu, care fie vorba intre noi, e o proasta, poate nu stii dar tot ce scoate pe gura in emisiune este spus in casca de catre regie, are un salariu, pentru doar o ora pe zi de emisie, de 8000 de euro. De vaca nebuna de Stancu nici nu mai vorbesc! Ia investigheaza tu, ca vad ca esti buna ca jurnalist, cum a dat papa Felix apartamente si masini de serviciu unora care nu lucreaza la Antena, dar pe numele unor angajati, angajati, si apoi ultimii s-au trezit ca au de platit credite mai mari decat salariul lor pe o jumatate de an! Motiv pentru care papa Felix nu le mai da salarii si aia fac munca patriotica, si le e frica sa vorbeasca pentru ca, la fel ca si cazul meu, papa i-a amenintat! Si cerceteaza si la ce firma de asigurari si a cui sunt asigurate apartamentele din Baneasa.
inca o data, desi imi esti nesuferita, bravo pentru editorial, ma simt razbunat si fiecare cuvant pe care l-ai scris este suta la suta adevarat!

2. Mr. Dan I. Popescu

Stimata domnisoara , va rog sa primiti omagiile mele! Va salut regulamentar, cu intregul Onor cuvenit!
SA TRAITI!
Vechi 30.01.2012, 15:32:39
Banned

Exclamation

http://www.exploziv-news.ro/category...izualului.html

In temeiul ART.89, litera c, din Legea Audiovizualului, ziarul Exploziv-News solicita CNA sa ia masurile legale care se impun pentru urmatoarele abateri sesizate in perioada 12.01.2012 pana in prezent, in legatura cu modul in care postul TV Antena 3 a inteles sa creeze si sa difuzeze stiri, reportaje, transmisii in direct si dezbateri, despre, de la sau in legatura cu protestele de strada din Romania. Solicitam sanctionarea prin retragerea licentei de emisie a acestui post deoarece angajatii acestuia au incalcat in mod flagrant, repetat si cu buna-stiinta, ART. 95^1 din Legea Audiovizualului. Reamintim CNA ca are INDATORIREA, conform Legii mai sus mentionate, de a decide retragerea licenței audiovizuale sau a dreptului de furnizare a serviciului media audiovizual la cerere, în cazul săvârșirii repetate de către furnizorul de servicii media a uneia dintre următoarele fapte: a) incitarea publicului la ură națională, rasială sau religioasă; b) incitarea explicită la violență publică; c) incitarea la acțiuni care au drept scop disoluția autorității de stat; d) incitarea la acțiuni teroriste. Consideram ca cel putin trei prevederi ale acestei legi (b, c si d), au fost incalcate de postul TV mentionat, si, in plus in aceeasi lege este prevazut ca: "În producțiile audiovizuale minorul nu poate fi folosit sau expus de către părinți, rude, reprezentanți legali, avocați sau alte persoane responsabile de creșterea și îngrijirea lui, în scopul de a obține pentru ei avantaje de orice fel sau de a influența deciziile autorităților publice" iar noi am asistat la incalcarea drepturilor minorilor in repetate randuri, prin filmarea explicita de catre angajatii Antenei 3, a minorilor prezenti la protestele din centrul capitalei, si difuzarea in direct a lor. (2) Moderatorii programelor au obligația să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmațiile acuzatoare sau să indice, cel puțin, probele care le susțin, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acuzațiile. (3) Moderatorii programelor au obligația să nu folosească și să nu permită invitaților să folosească un limbaj injurios sau să instige la violență. (4) Este interzisă utilizarea cu rea-credință a numelui, imaginii, vocii sau asemănării cu o altă persoană în programele audiovizuale. Ne consideram indreptatiti, ca reprezentanti ai presei scrise, sa depunem aceasta cerere la CNA, deoarece imaginea mass-media din Romania este grav afectata de neprofesionalismul angajatilor Antena 3, de modul distorsionat si partinitor in care au fost prezentate si analizate in studiouri evenimentele sus mentionate, de incitarea vizibila la ura, violenta si distrugere, publicarea pe posturi de informatii neverificate, de bannere si pancarte cu continut vulgar si injurios.
Vechi 30.01.2012, 15:49:15
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Ati transformat si forumul asta intr-o disputa politica....
Toti incearca sa ne spele creierul cu tot felul de tampenii! Mai lasati-ne!
Ce n-ati inteles? Ca tara asta e pierduta? Ca nu suntem in stare decat de filozofii si discutii inutile...ca asa ar trebui, ca pe dincolo dar nimeni nu face nimic. Suntem o tara de lasi, hoti puturosi si tembeli si nimeni niciodata nu ne va putea schimba! Indiferent ce partide idioate vor veni la putere sau vor fi in opozitie va fi tot aia! Adica zero barat!
Trebuie sa ne educam si instruim copiii in asa fel incat sa plece de pe nava asta numita Romania si sa scape pentru ca aici nu va fi niciodata bine.
Cat puteti fi de naivi sa va contraziceti pentru niste lideri politici? Voi chiar credeti ca alora le pasa de voi? Pe astia ii intereseaza doar cascavalul din buzunare. Interesati-va pentru salvarea voastra nu sa va dati replici pe teme politice.
Vechi 30.01.2012, 16:04:48
Banned

Exclamation

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Suntem o tara de lasi, hoti puturosi si tembeli si nimeni niciodata nu ne va putea schimba! .
Asa poate va simtiti dumneavoastra, insa nimeni nu va indreptateste sa vorbiti astfel in numele tuturor romanilor.

Sunt romani care lupta pentru toti, nu doar pentru ei.

Ultima noutate, ultima dreptate:

Adrian Nastase - doi ani cu executare !
Vechi 30.01.2012, 16:24:24
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lagrace Vezi mesajul
Asa poate va simtiti dumneavoastra, insa nimeni nu va indreptateste sa vorbiti astfel in numele tuturor romanilor.

Sunt romani care lupta pentru toti, nu doar pentru ei.

Ultima noutate, ultima dreptate:

Adrian Nastase - doi ani cu executare !
Asa, si.... cu ce esti mai fericit sau mai nefericit daca Nastase isi executa o pedeapsa?
Cum lupta alti romani pentru altii ca io, una, basca n-am vazut pana acum sa lupte cineva pentru altii. Inclusiv la protestele din strada fiecare striga ce-l doare!
Vechi 30.01.2012, 16:40:45
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
La vodă vine un arab
cu o figură de asab.
„Eu, doamne, șeful de la SMURD,
la tine vin, ca la un surd,
ajuns astăzi nabab.

Românii toți s-au minunat,
când SMURD-ul am înființat.
Sunând la unu, unu, doi,
prin frig, prin zloată, prin noroi,
pe mulți noi i-am salvat.

Dar unora le stau în gât,
ca un broscoi tare urât,
cum ar fi spus Ioan Oltean,
un mizerabil de curtean,
nu zic mai mult de-atât.

Se îngrozesc românii toți,
că SMURD-ul e vizat de hoți
și, pupăză peste colac,
măria ta le faci pe plac
acestor mafioți.”

Tăcu arabul Arafat,
căci vodă, prost și îngâmfat,
sări, ca arsul, de pe tron
și, precum ultimul poltron,
se puse pe-njurat.

„Să vii în fața mea cutezi,
și să acuzi, fără dovezi?
Îți spun așa, mai voalat,
că, de la mine, din palat,
te-arunc, de nu te vezi!

Azi, pentru mine-i un mister,
prezența ta în minister.
Chiar n-o fi mai găsit Emil
un pedelist cât mai umil,
doar un arab sever?!

Tu, venetic în astă țară,
mă faci pe mine de ocară?
Ia vezi, poate-ți găsești de treabă,
urgent, în țară ta arabă
sau alta, bunăoară!

Chiar dacă-n două mii și cinci,
când, zice-se, munceai pe brânci,
te-am decorat cu mâna mea,
azi dau cu tine de podea,
de te mai scoli c-un vinci!”

Arabul, stând cu ochi uimiți,
strigă, pe cât putu: „Săriți,
căci pacientul a scăpat
de la un medic alopat
și și-a ieșit din minți!

De munca mea s-alege scrum,
bolnavii vor muri, duium,
de-acum, de-acum sunt condamnați,
de-acum nu vor mai fi salvați,
când vor cădea în drum.

Pe vodă cum să îl îmbun,
săracilor ce să le spun,
când vor vedea c-au fost lăsați
în seama unor îmbuibați
chitiți să dea un tun.

Ei nu vor aștepta, șirag,
„Salvarea” să le vină-n prag,
să ia bolnavul la spital.
Acest măcel fără egal
îl dau eu în vileag.”

Se-ncruntă vodă: „Ești nebun?
Voiești pe sepepiști să-i pun
să te arunce peste zid?
E SMURD-ul meu și te desfid,
atât aș vrea să-ți spun.”

„Al tău? Acel care-l făcu,
din mai nimic, doar n-ai fost tu!
Ești tu a-toate-făcător,
dar n-ai făcut pentru popor
nimic. O, vodă, nu!”

Dă vodă semn: „Să-l debarcați
și SMURD-ul să-l privatizați,
să nu mai văd niciun dărab
din ce-a făcut acest arab,
de-ar fi și să crăpați!”

(autor Ilie Batca - dupa El Zorab, de G. Cosbuc)
Aceste cuvinte ne doare.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Vechi 30.01.2012, 17:20:11
Solveig's Avatar
Solveig Solveig is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul

Cei care gandesc precum dumneavoastra sunt cei din generatia "sa ni se dea". Statul are niste obligatii minime fata de oameni, pe care si le indeplineste in limita banilor de care dispune, cu niste eforturi majore. Statul nu e obligat sa angajeze a prost bugetari, asa cum multi au impresia. Statul nu e mama ranitilor, sa tina pe salariu niste oameni doar pentru ca acei oameni se intampla sa aiba credite si copii acasa. Zilele in care oamenii percep statul ca pe un angajator special trebuie sa se termine. Numai asa se va face loc pentru profesionisti in administratie, numai asa vom ajunge sa fim tratati cu respect cand ne platim impozitele sau avem de-aface cu statul.
Atunci statul ar trebui sa verifice, mai degraba, cui ii da pensiile si ajutoarele sociale, nu?
ca sunt enorm de multi "pensionari de boala" care n-au nimic (sau in orice caz, nu ceva care sa ii poata impiedica sa munceasca )si care sunt si asigurati medical si mai lucreaza fara sa plateasca impozite. De ce nu verifica statul pe cei de la comisiile de handicap sau pe medicii care pun diagnostice exagerate sau false pentru niste spagi grase?
Problema e ca fiecare isi vede doar farfuria lui...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor maria32 Generalitati 7 23.01.2012 01:52:10
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi Mirela0110 Generalitati 15 11.11.2011 15:45:57
Despre pedeapsa capitala ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 14 20.03.2011 01:47:38
Pedeapsa capitala Dia20_diana Eutanasia 82 21.01.2011 23:14:24
Apropo de conspiratii The_Fallen Generalitati 44 22.06.2010 00:42:13