![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Un lucru pe care nu l-am inteles niciodata: de ce unele mirese lesina in timpul slujbelor?
Din miresele credincioase pe care le cunosc, nici uneia nu i s-a facut rau in timpul slujbei. vb cu o cunostinta de curand. Si mi-a marturisit ceva infricosator:"Eram in ucraina, la Kiev, in pelerinaj. Si acolo ne intalnim cu un parinte frumos, batranel, cu barba alba.cand l-am auzit ac vorbeste moldoveneste, tare m-am bucurat.M-am dus la el sa cer blagoslovenie.Si asa am intrat in vorba cu el.Si eu sunt aici, in pelerinaj cu un grup de demonizati." cum, am intrebat.cum adica demonizati?", am intrebat speriate, nestiind exact la ce se refera parintele.Atunci ne-a explicat ca slujeste la un sanatoriu in care vin doar oamenii demonizati si care se vindeca doar cu ajutorul rugaciunilor si al slujbelor zilnice(imi pare rau ca am uitat locul). Parintele ii tinea la distanta doar cu crucea in mana.Faceau groaznic, mai ales in apropierea sfintelor icoane.Si nu erau unu, doi ci.....un autocar.Infricosator. Noi atat de tare ne-am speriat, ca am inceput sa strangem in mana crucea de la gat si sa zicem intruna"Doamne Iisuse". Parintele ne-a mai spus ca numarul persoanelor demonizate care exista este foarte mare.Doar ca cei mai multi nu se manifesta decat la anumite slujbe, iar cum anumite persoane frecventeaza atat de rar Biserica nu se manifetsa aproape niciodataNe-a mai spus si ce trebuie sa facem ca sa ne pazim de un lucru asa infricosator." Pare o poveste sf, dar din pacate nu e. Nu spun ca e semn de demonizare ca ti se face rau la slujba, dar nici semn bun nu e. Unei persoane sanatoase, excetie gravidele carora le vine sa vomite de la orice miros, nu ar trebui sa ii faca rau nici mirosul de tamaie, nici de carbune, nici lumanarile,nici emotiile(nu vb de cazurile de sufocare in Biserica cand oamenii se inghesuie de parca s-ar pierde harul daca nu intra mai repede). Cum fumul de tigara e tolerat de majoritatea, fara a provoca stari de rau, nu vad cum fumul de tamaie ptr aceeasi majoritate provoaca rau.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 03.02.2012 at 16:58:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul ca se incearca o clasificare a demonizarii ca o boala psihica, e mai degraba o incercare a "stiintei" de a monopoliza vietile oamenilor chiar si din punct de vedere spiritual. Pe sfaturiortodoxe.ro, pe undeva e o scriere de-a lui Seraphim Rose, parca in care se aduce aminte de asa ceva: cum insasi psihiatrii de la sanatorii efectuau controale asupra oamenilor cu boli psihice, in care acestia relatau cum vad "persoane": adica, ba de-alea cu codita, cornite si etc, sau "ingeri" de lumina chiar inteligenti, cu ganduri pasnice....
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul despre Tanacu: Irina Cornici a murit ucisa de paramedici cu doze prea mari de adrenalina injectate in inima:
http://tanacu.ro/?p=21 "Raportul medico-legal, intocmit in urma exhumarii maicutei Irina de la Tanacu, rastoarna total ipotezele cazului: Irina a murit din cauza unei supradoze de adrenalina, administrata gresit de medicul ambulantei. Raportul a fost intocmit de medicul legist Dan Gheorghiu, din Constanta, la cererea avocatei Maria Ilisei, care ii apara pe calugarul Daniel Corogeanu si pe cele patru maicute. Cea mai importanta concluzie a raportului spune ca Irina a murit din cauza unei culpe medicale, deoarece medicul de pe ambulanta care s-a deplasat la fata locului, Lenuta Ciocan, i-a administrat o supradoza de adrenalina, care i-a fost fatala. O alta concluzie a celui de-al doilea raport se refera la faptul ca Irina traia in momentul in care a fost urcata in ambulanta si ca nu era moarta, asa cum s-a spus initial, dovada in acest sens fiind o tumefactie de pe bratul drept, locul in care medicii de pe ambulanta i-au pus o perfuzieBBC a obtinut in exclusivitate concluziile raportului pe care le publicam mai jos: 1. Moartea numitei Irina Cornici Maricica Irina a fost violenta 2. Moartea s-a datorat unei insuficiente cardiace acute survenite in urma administrarii contraindicate si incorecte si ca mod si ca doza (mare) de adrenalina 3. Leziunile de violenta constatate au putut fi produse prin comprimare de corpuri dure – contentie. Sunt minore si nu au legatura cu cauza mortii. Leziunea de violenta de la nivelul cotului drept a fost produsa prin intepare cu ac de seringa, in timp ce victima traia. In fisa intocmita de medicul ambulantei, doctorita Lenuta Ciocan, scrie ca i s-au administrat Irinei Cornici sase doze de adrenalina. Raportul medico-legal intocmit de doctorul Dan Gheorghiu cuprinde o descriere a efectelor adrenalinei: “Cantitatea mult peste normal de adrenalina administrata, cat si timpul de actiune prelungit asupra cordului au avut efecte letale prin fibrilatie ventriculara si stop cardiac ireversibil”, se spune in noua expertiza medico-legala." Eu cred acest lucru ca ar fi murit datorita dozei prea mari de adrenalina,pt ca am lucrat la ambulanta(nu sunt cadru medical) si am vazut si auzit multe. daca medicii gresesc au malpraxis sunt protejati de ceilalti medici,de colegiul medicilor ii acopera asistenta de la caz etc NU MAI ZIC CA IN GENERAL SERVICIILE DE AMBULANTA SUNT PLINE DE SECURISTI ...fosti comunisti de pe vremea lui ceasca ,actuali ,lucreaza si cu 112 care tine tot de securitate.... Last edited by antiecumenism; 03.02.2012 at 18:02:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se parea mai logic ce s-a spus inainte ca posedatii se manifesta doar in preajma celor sfinte, altfel cum putem sa facem diferenta intre boala psihica si posedare, sa spunem ca toti bolnavii psihici sunt posedati? Daca posedarea se poate vindeca, de ce bolnavii psihici nu se vindeca? Care este invatatura bisericii, sau mai bine zis ce afirma Biserica noastra, exista boala psihica sau exista doar posedare si la cei asa zisi bolnavi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu spun ca nu exista boli psihice - s-a afirmat mai inainte pe forum ca bolnavii mintali nu reactioneaza la sfintele slujbe, poate chiar molifte cine stie, precum demonizatii, ci dimpotriva - ei raman nepasatori, ca si cum nu ar fi afectati. Deci este si una si cealalta. Cat despre demonizati, eh, asta cred ca e un lucru destul de grav, cand unei persoane i se intampla asa ceva, dar si destul de rar ... asta nu inseamna ca omul in sine este demonizat sau se demonizeaza frecvent sau mai putin frecvent... Cat despre bolile psihice de ce nu se pot vindeca... nu stiu (lol)... sunt boli cronice presupun, care afecteaza iremediabil creierul.... Si la ultima intrebare ca sa fiu sincer, nu stiu, nu m-am interesat in privinta asta...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca si caz particular,aceasta cunostiinta era in acel moment al vietii destul de confuza spiritual,pierduse mersul prin niste complicatii sentimentale in care se afunda si mai greu,se transformase, parca o pierdusem ca persoana. Ea nu mai lesinase pana atunci,adica nu era predispusa. Nu stiu cum altii pot suporta fumul de tigara insa mie imi face rau.Fumul de tigare si fumul de tamaie sunt incomparabile.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nebunie | Delirul | Generalitati | 4 | 17.03.2010 23:16:14 |
|