Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2012, 15:50:12
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Animale in casa? Mi-ajunge o pisica,insa nu ma prea aleg cu nimic de pe urma ei,dimpotriva.

PS eu nu zic ca tu nu ai dreptate in felul tau,dar un om ia minim 3 mese pe zi,da? Fa-mi te rog un program de alimentatie corespunzatoare,detaliat,impreuna cu costurile aferente. Cat ar ajunge pe o luna de zile cheltuielile pentru o alimentatie asa cum tu recomanzi?

Am vreo 9 ani de sport la activ si am reusit sa pun si 11 kg in 3 luni,cu o alimentatie gandita de mine. Cu ierburile alea si cu lapte (care e nul practic,trebuie sa beau 2 litri sa compenseze proteinele dintr-un ou) nu vad cum as putea avea rezultatele astea. Plus ca in viata unui sportiv suplimentele alimentare sunt indispensabile.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2012, 16:15:56
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Animale in casa? Mi-ajunge o pisica,insa nu ma prea aleg cu nimic de pe urma ei,dimpotriva.

PS eu nu zic ca tu nu ai dreptate in felul tau,dar un om ia minim 3 mese pe zi,da? Fa-mi te rog un program de alimentatie corespunzatoare,detaliat,impreuna cu costurile aferente. Cat ar ajunge pe o luna de zile cheltuielile pentru o alimentatie asa cum tu recomanzi?

Am vreo 9 ani de sport la activ si am reusit sa pun si 11 kg in 3 luni,cu o alimentatie gandita de mine. Cu ierburile alea si cu lapte (care e nul practic,trebuie sa beau 2 litri sa compenseze proteinele dintr-un ou) nu vad cum as putea avea rezultatele astea. Plus ca in viata unui sportiv suplimentele alimentare sunt indispensabile.
Daca esti mai mult pentru trup, nu am ce sa-ti fac. Nu traim pnetru a manca ci mancam pentru a trai, iar mancarea sa ne fie medicament. Eu nu zic sa nu faci sport, dar ia-o mai usor. Ca nu faci concurs cu nimeni. Acum daca faci sport de performanta este cu totul altceva si nu sunt masura sa-ti dau niste recomandari. Eu tot ce iti pot spune ca proteina din vegetale este mult mai benefica decat cea din carne. Si cand sustin aceasta afirmatie ti-o spun din propia experienta. Surse de proteinele vegetale complete: soia, orz, ovaz, quinoa, amarant, kamut, teff, spirulina (contin proteine complete datorita faptului ca ele contin toti aminoacizii esentali). Alte surse de proteine, considerate inlocuitori ai carnii datorita aportului de proteine vegetale de o calitate deosebita sunt: nautul, lintea, bobul sau hrisca.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2012, 16:17:39
ovidiu b.
Guest

Implicit

Te invit aici la discutie: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...d=1#post427037

Last edited by ovidiu b.; 04.02.2012 at 16:21:53.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa mancam sanatos! Melissa Postul 525 18.09.2024 10:39:24
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi absolutep0wer Generalitati 27 03.04.2015 14:03:44
Mai mancam porc ...sau.. sunsray Spiritualitatea ortodoxa 22 13.12.2011 08:55:36
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! heaven Generalitati 21 14.11.2010 15:16:41