![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. Pe acest forum am intrat in dialoguri taioase, cu multe persoane. Dar, in sinea mea nu i-am judecat si nu i-am catalogat. Nu cunosc nici mintea nici inima omului. Nu exclud posibilitatea de a ma intalni cu oricare dintre forumisti in Imparatia lui Dumnezeu. Last edited by grasu77; 06.02.2012 at 14:34:32. |
|
|
|||
|
|||
|
domnule "grasu", ati afirmat ca catolicii sunt fratii dumneavoastra, eu asta am spus ca nu inteleg ! cum pot fi frati in Cristos, doua persoane care au pareri disjuncte! care au crezuri diferite, care au invataturi total opuse! adica unul zice ca papa e loctiitorul lui Cristos, altul zice ca papa e Anticristul! haideti ca e prea de tot!
recunoasteti ca sunteti ecumenist! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Parerile disjuncte pot fi consecinta educatiei si convingerilor formate. Ce vina are un om care a fost invatat gresit? 3. Eu am tendinta sa observ si multe lucruri comune (nu doar pe cele disjuncte), care pot fi foarte importante. "Dreptatea, mila si credinciosia - pe acestea asa le faceti", ne spune Mantuitorul (Matei 23:23). Gasesc acestea la credinciosi din confesiuni diferite, oameni cu frica de Dumnezeu. 4. Daca tot vrem sa facem o distinctie, pot sa va spun ca imi este mai greu sa-i numesc frati pe unii dintre adventistii mei, decat pe unii ortodocsi sau catolici. Cred ca iar v-am bagat in ceata. Nu sunt ecumenist sub nici o forma. Consider ca biserica mea are o misiune a ei, pe care trebuie sa si-o indeplineasca singura (cu putere de la Dumnezeu). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
------------------------------------------------------------------- de ce nu ar fi si acestia fratii dvs??? |
|
|
|||
|
|||
|
Eu am specificat ca ma refer la "oameni cu frica de Dumnezeu".
|
|
|
|||
|
|||
|
si de ce acesti oameni cu frica de Dumnezeu, nu au invataturile corecte? pot avea niste oameni invaturi incorecte, dar sa aiba Duhul Sfant?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am impresia ca nu ati formulat corect intrebarea. Cred ca v-a scapat un "nu". |
|
|
||||
|
||||
|
Pentru ca Scriptura are un caracter indicativ, scopul fiind progresul spiritual al omului, intrarea lui tot mai adanca in comuniunea cu Hristos, prin cunoastere, nu un caracter explicativ; cunoasterea duhovniceasca fiind influentata de perceptii, ce difera in functie de experientele personale traite.
Last edited by ioanna; 06.02.2012 at 16:15:18. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| de ce "666" numarul fiarei si nu alt numar? | ana ana | Intrebari utilizatori | 74 | 23.03.2016 15:22:43 |
| Numarul favorit | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 20.11.2010 09:19:30 |
| Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 21:43:42 |
| Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 14:53:02 |
| de unde vine numarul fiarei? | primus | Generalitati | 39 | 29.01.2009 01:36:26 |
|
|