Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2012, 08:15:45
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Ce ar trebui sa fac pentru a nu fi considerat ecumenist? Sa-i numesc eretici pe simpli credinciosi din alte confesiuni?
pai ori sunt eretici ori sunt dreptcredinciosi, hotarati-va!
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 12:37:17
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
pai ori sunt eretici ori sunt dreptcredinciosi, hotarati-va!
Pe mine ma intrebati? Cand am numit eu pe cineva eretic sau dreptcredincios? Eu stiu ca am vorbit de simpli credinciosi.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 12:41:05
Banned

Implicit

Citat:
Pe mine ma intrebati? Cand am numit eu pe cineva eretic sau dreptcredincios? Eu stiu ca am vorbit de simpli credinciosi.
Draga domnule, eu am apreciat ca cunoasteti f bine Scripturile, dar nu tineti cont de ele ! nu putem sluji la doi stapani, ori unul ori celalalt, ori Cristos ori Belial, adica ori ne inchinam Domnului ori Papei (care este Anticristul in viziunea dvs.). In fine, cred ca imi pierd timpul cu dvs.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 13:00:11
Banned

Implicit

Citat:
Draga domnule, eu am apreciat ca cunoasteti f bine Scripturile, dar nu tineti cont de ele ! nu putem sluji la doi stapani, ori unul ori celalalt, ori Cristos ori Belial, adica ori ne inchinam Domnului ori Papei (care este Anticristul in viziunea dvs.). In fine, cred ca imi pierd timpul cu dvs.
Va pierdeti timpul pentru ca nu m-ati inteles (poate nici eu nu am fost prea explicit). Nu poti spune despre toti catolicii ca se inchina papei. Eu cunosc destul de bine o catolica, care se inchina lui Dumnezeu (cel putin asa am observat din comportamentul ei si din discutiile avute).

Nu-i pot asocia pe simpli credinciosi catolici cu fiara din Scriptura. Chiar cred ca unii dintre ei sunt inchinatori cu inima sincera. Daca fac unele greseli, acestea sunt din nestiinta.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 13:09:20
Banned

Implicit

Citat:
Nu-i pot asocia pe simpli credinciosi catolici cu fiara din Scriptura. Chiar cred ca unii dintre ei sunt inchinatori cu inima sincera. Daca fac unele greseli, acestea sunt din nestiinta.
nestiinta ? dar dvs. ce paziti? odata ce le-ati explicat cum stau lucrurile, inseamna ca nu mai este nestiinta.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 13:25:06
Banned

Implicit

Citat:
nestiinta ? dar dvs. ce paziti? odata ce le-ati explicat cum stau lucrurile, inseamna ca nu mai este nestiinta.
Corect. Daca li s-a explicat si nu au cercetat, nu mai poate fi vorba de nestiinta ci de impotrivire (sau nepasare). Totusi, chiar si atunci (cand afla ca merg pe o cale gresita) este nevoie de rabdare. Omul nu se schimba peste noapte. O spun din proprie experienta. Dumnezeu a avut rabdare cu mine. De ce nu ar avea si cu ceilalti? Si, cu ce drept pot eu sa-i judec si sa-i cataloghez.

P.S. Pe acest forum am intrat in dialoguri taioase, cu multe persoane. Dar, in sinea mea nu i-am judecat si nu i-am catalogat. Nu cunosc nici mintea nici inima omului. Nu exclud posibilitatea de a ma intalni cu oricare dintre forumisti in Imparatia lui Dumnezeu.

Last edited by grasu77; 06.02.2012 at 13:34:32.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2012, 13:33:35
Banned

Implicit

domnule "grasu", ati afirmat ca catolicii sunt fratii dumneavoastra, eu asta am spus ca nu inteleg ! cum pot fi frati in Cristos, doua persoane care au pareri disjuncte! care au crezuri diferite, care au invataturi total opuse! adica unul zice ca papa e loctiitorul lui Cristos, altul zice ca papa e Anticristul! haideti ca e prea de tot!

recunoasteti ca sunteti ecumenist!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
de ce "666" numarul fiarei si nu alt numar? ana ana Intrebari utilizatori 74 23.03.2016 14:22:43
Numarul favorit Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 2 20.11.2010 08:19:30
Despre semnul fiarei Lory10 Biserici Protestante 82 23.03.2010 20:43:42
Despre semnul fiarei Lory10 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 77 18.03.2010 13:53:02
de unde vine numarul fiarei? primus Generalitati 39 29.01.2009 00:36:26