![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
pai ori sunt eretici ori sunt dreptcredinciosi, hotarati-va!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine ma intrebati? Cand am numit eu pe cineva eretic sau dreptcredincios? Eu stiu ca am vorbit de simpli credinciosi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga domnule, eu am apreciat ca cunoasteti f bine Scripturile, dar nu tineti cont de ele ! nu putem sluji la doi stapani, ori unul ori celalalt, ori Cristos ori Belial, adica ori ne inchinam Domnului ori Papei (care este Anticristul in viziunea dvs.). In fine, cred ca imi pierd timpul cu dvs.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu-i pot asocia pe simpli credinciosi catolici cu fiara din Scriptura. Chiar cred ca unii dintre ei sunt inchinatori cu inima sincera. Daca fac unele greseli, acestea sunt din nestiinta. |
|
|||
|
|||
![]()
nestiinta ? dar dvs. ce paziti? odata ce le-ati explicat cum stau lucrurile, inseamna ca nu mai este nestiinta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Pe acest forum am intrat in dialoguri taioase, cu multe persoane. Dar, in sinea mea nu i-am judecat si nu i-am catalogat. Nu cunosc nici mintea nici inima omului. Nu exclud posibilitatea de a ma intalni cu oricare dintre forumisti in Imparatia lui Dumnezeu. Last edited by grasu77; 06.02.2012 at 13:34:32. |
|
|||
|
|||
![]()
domnule "grasu", ati afirmat ca catolicii sunt fratii dumneavoastra, eu asta am spus ca nu inteleg ! cum pot fi frati in Cristos, doua persoane care au pareri disjuncte! care au crezuri diferite, care au invataturi total opuse! adica unul zice ca papa e loctiitorul lui Cristos, altul zice ca papa e Anticristul! haideti ca e prea de tot!
recunoasteti ca sunteti ecumenist! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
de ce "666" numarul fiarei si nu alt numar? | ana ana | Intrebari utilizatori | 74 | 23.03.2016 14:22:43 |
Numarul favorit | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 2 | 20.11.2010 08:19:30 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 20:43:42 |
Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 13:53:02 |
de unde vine numarul fiarei? | primus | Generalitati | 39 | 29.01.2009 00:36:26 |
|