![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
si tu vrei sa zici ca cei din Efes au vorbit in alte limbi decat cei din Ierusalim? Adica tu sustii ca, crestinii din Efes, au primit un dar "mai special" decat Apostolii din Ierusalim?
Last edited by stefan florin; 07.02.2012 at 09:40:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai citit toate trei pasajele, Fapte 2, 10 si 19? |
|
||||
|
||||
![]()
da prietene, le-am citit
|
|
|||
|
|||
![]() "Penticostalul" isi inchipuie ca ne poate prosti, asa cum sunt prostiti credinciosii penticostali,(in mare masura niste analfabeti !) pai niste bolboroseli pot fi un semn pentru umplerea cu Duhul Sfant? cine poate sti ce a bolborosit acela, cum de este declarat botezat cu Duhul Sfant? pe baza a ce?!!!!! nu a spus apostolul ca limbile sunt semn pentru necredinciosi? deci necredinciosul aude in limba lui, ce vorbeste crestinul care nu stie ce spune! asta e semnul! Cum deci au facut ei din bolboroselile autoinduse semn pentru umplerea cu Duhul???? |
|
|||
|
|||
![]()
Problema e ca eu cred ca Biserica e un mica particica de rai , o prefata a raiului , daca vreti e acel "precum in cer asa si pe pamant " .
Ori ideea ca vom ajunge in rai unde ne vom ruga cu totii ca intr-o biserica penticostala imi da fiori .Sau ideea ca vom avea in fiecare moment Duhul Sfant asupra noastra si ne vom comporta precum carismaticii o vesnicie. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Rai sunt mai multe locasuri. Vedeti-va de ortodoxie si, mai ales, de ortopraxie si veti fi repartizat in locasul ortodox. Dar daca nu veti mai putea de grija altora si nu veti fi cu bagare de seama aspra dumneavoastra insiva, s-ar putea sa fiti respins si pana si la usa penticostalilor. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|