![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai apoi, presupunând (de dragul ipotezei) că acestea ar fi expresii ale lucrării Duhului Sfânt, nu ar însemna "să existe în toată Biserica Catolică". Aceasta este esența mesajului dnei nutucutu: charismele sunt diferite. Dacă nu o credeți pe dumneaei, atunci poate îl credeți pe Sf Apostol Paul, care ne spune că darurile Lui sunt felurite: unii au darul proorociei, alții al învățării, etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
----------------------------------------- aceste aspecte nu va indeamna la meditatie? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu. Sunt penticostal dar nu as mai sta in acest cult crestin daca in adunarea noastra, intre fratii mei ar fi asemenea manifestari.
|
|
|||
|
|||
![]()
majoritatea darurilor enumerate de Pavel la 1 Corinteni cap.12 sunt supranaturale, si daca ar fi fost, s-ar fi consemnat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate incercati o consiliere online pentru colegul dumneavoastra de religie, "penticostalul", deoarece acesta este fan declarat al miscarii carismatice cu tot ce contine ea, are mare nevoie de ajutor. Eu unul am incercat timp de cateva luni, insa m-am lasat pagubas, poate dumneavoastra veti avea mai mult succes avand in vedere ca apartineti aceluiasi cult religios.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici cultul Sfintei Cruci nu a existat de la început. În perioada apostolică și în aceea pre-niceniană, nu a existat ceva echivalent adorației la Sf. Cruce, iar primii catolici se recunoșteau după un alt simbol: acela al peștelui. Dar, în mod la fel de supranatural, Dumnezeu a inițiat Biserica în cultul Crucii Sale. Prin urmare, împrejurarea că o formă de manifestare a credinței este nouă și "manifestările acestea nu au existat niciodată" nu infirmă posibilitatea ca ele să vină de la Dumnezeu. A existat un timp în care cultul Rozariului Sfintei Fecioare "nu existase niciodată", așa cum a fost un timp în care cultul Sfintei Cruci a Domnului nostru nu existase niciodată: și totuși, nu avem nici cea mai mică îndoială că acestea vin de la Dumnezeu și nu de la diavol sau de la oameni.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 15.02.2012 at 11:43:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|