![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by ioanna; 24.02.2012 at 11:10:15. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Doar am zis si eu ,ca noi crestinii, consideram religia noastra o forma superioara de spiritualitate. Insa acest crez ,nu trebuie sa ne duca la o conceptie autosuficienta si aroganta in raport cu celelalte religii ale omenirii,astfel incat sa consideram ca celelalte miliarde de islamisti,sintoisti,budisti,taoisti,mozaici...si cati or mai fi, sunt fara drept de aple, condamnati la flacarile Iadului ! Nu cred ca Marele Arhitect al Universului (slava Lui in veci !) ar fi creat aceste religii necrestine ,numai pentru a-i condamna pe fratii nostrii !!! Si unde mai pui, ca fiecare din aceste religii necrestine, preamareste binele,binele fiind comandamentul moral suprem care uneste ca un fir rosu toate religiile lumii !!! Cred ca Marele Creator e mai tolerant,acolo unde noi oamenii ne permitem libertatea de a crea inchizitii si arderi pe rug !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
.................................................. .................................................. ........................................
Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 25.02.2012 at 02:21:52. |
|
|
|||
|
|||
|
Stimata doamna, asta e, fratele "cavaler gardian" poate e si mason; aidiul lui chiar evoca un grad de-al alora. In plus, fiind basist, normal ca puterea fiind masonica (nu ca "opozitia" nu ar fi acelasi lucru) el i sustine probabil si asa-zsele concepte, marele arhitect al flatulentelor din latrina universului, adica din Iad, fiind unul din ele. Asta, ca off-topic, si ca sa radem nitel.
On-topic: in toate religiile exista separari, devieri, "schisme", "secte/erezii", etc. Intrebati un musulman sunnit ce crede despre siiti, sau invers. Singurul care face exceptie, ca de obicei, de la decadenta si diviziunea care tind sa devina universale, este poporul ales si religia lui. Sa va spun ceva interesant: au avut si ei "protestantii" lor. Se numeau "karaiti", si au fost activi pe la mijlocul primului mileniu crestin. Acestia nu credeau decat in Tanakh. Problema s-a rezolvat foarte simplu: rabinii au scris tratate in care au demonstrat falsitatea doctrinei acelora, si poporul evreu si-a urmat bineinteles invatatorii Legii. Nu a existat vreo noapte a sfantului bartolomeu, sau vreun razboi de 30 de ani. Inca o data, superioritatea gandirii evreiesti asupra celei indoeuropene... |
|
|
||||
|
||||
|
Bine ar fi să continui discuția la un topic aparte, deja deschis sau unul nou.
Citat:
Citat:
Citat:
Marele Creator sau Duhul Sfînt este tolerant în anumite limite. E adevărat că oamenii se grăbesc să fie judecători în locul Lui Hristos și să condamne orbește alți oameni la întuneric. Este păcat să facă acest lucru din moment ce este scris: nu judecați!
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iahovistii-crestini? | Hartford | Secte si culte | 139 | 13.04.2011 20:10:28 |
| Sfântul Ioan Gură de Aur despre asemănarea și deosebirea dintre rai și Scriptură | NECTARIE | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 26.01.2011 15:05:08 |
| Crestini cu numele | bmd | Generalitati | 9 | 22.07.2009 14:18:58 |
|
|