![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invatatura ortodoxa e gata facuta, nu e nevoie sa o concepem noi, trebuie doar sa o aplicam. In legatura cu topicul si forumurile, eu am inteles ca parintele se referea la faptul ca unii au tot felul de idei personale, diferite de adevar si e si o pierdere de vreme (ca oricum nu isi schimba conceptiile) si unii se supara ca nu le accepti ideile si devin mai agresivi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va multumesc pentru sfatul de a-mi "cizela" conceptiile,si pentru ca-mi fixati si un reper temporal cu titlu de "ab initio" si cu valoare de borna kilometrica zero !!! Insa din pacate nu am inteles ce vreti sa ziceti cand imi spuneti ca nu am inteles !!! De aceea va rog mult : fiti mai de-nteles, pe viitor ! |
|
||||
|
||||
![]()
"Marele" antihrist ai vrut sa zici. :) Acest "mare arhitect" de care vorbesti este o conceptie masonica sionista de tip new-age. Numele lui adevarat este satana si este "director" la "societatea SC IADUL SA". :)
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". Last edited by andrei25; 24.02.2012 at 21:08:09. |
|
||||
|
||||
![]()
F fr si adevarat ce spui dar sincer am ras...director...la SC Iadul SA nu am mai auzit asa ceva...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iahovistii-crestini? | Hartford | Secte si culte | 139 | 13.04.2011 19:10:28 |
Sfântul Ioan Gură de Aur despre asemănarea și deosebirea dintre rai și Scriptură | NECTARIE | Despre Sfanta Scriptura | 0 | 26.01.2011 14:05:08 |
Crestini cu numele | bmd | Generalitati | 9 | 22.07.2009 13:18:58 |
|