Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.02.2012, 11:45:34
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Superioritatea Legii Noi consta in faptul ca trebuie sa dam cu toata inimia, indiferent cit dam(asa cum ne invata sfintul apostol Pavel). De altfel stim si din Faptele APostlilor ce s-a intimplat cu cei care au adus la picioarele ucenicilor averea lor insa nu au daruit cu toata inima ceea ce au dat.
Primii crestini isi dadeau averile unora care fusesera identificati de catre Dumnezeu ca fiind slujitorii sai, prin semnele si minunile pe care le faceau! si eu as da toti banii mei unui apostol!, iata cine este apostol: 2 Corinteni 12:12 !!!
Dar penticostalilor nu le dau niciun ban, sa fim intelesi, nimic, pentru ca stiu ca nu au semnele si prin urmare sunt niste talhari!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 12:33:43
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
si eu as da toti banii mei unui apostol!, iata cine este apostol: 2 Corinteni 12:12 !!!
Pai da-i, ce mai astepti? Te laudai anul trecut ca ai fi gasit unul. Dar vad ca inca mai ai bani...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 12:40:02
roxanapopa70 roxanapopa70 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Am zis eu ca ceea ce cauti tu e entertainment si nu pe Dumnezeu...

Un musulman si un budist pot fi in stransa legatura cu Dumnezeu, cu conditia sa fie oameni adevarati?????....

Mie nu-mi vine sa cred ca esti ortodoxa....
in cartier la mine sint vecini cu casatorii mixte de ex:ortodox-turcoaica,arab-otodoxa,ortodox-chinezoaica.vecinii mei chiar daca si-au pastrat religia in care s-au nascut se comporta ca niste credinciosi adevarati sint de acord ca exista un singur DZEU.daca te comporti ca un om adevarat DZEU e cu tine.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 12:52:05
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
in cartier la mine sint vecini cu casatorii mixte de ex:ortodox-turcoaica,arab-otodoxa,ortodox-chinezoaica.
destepte fetele alea! ia arabul sau chinezul, ca are bani!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 12:59:16
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Daca mi se ingaduie doar o mica observatie. Religiile in lume sunt crestinism, iudaism, budism, hinduism, mahomedanism, confucianism etc. Crestinismul este ea in sine o religie. Iar in crestinism gasim mai multe fractiuni denumite culte, confesiuni, denominatiuni etc. Nu vreau sa le enumar acum dupa un criteriu sau altul, insa printre acestea regasim: ortodocsi, catolici, baptisti, adventisti, pesnticostali etc.
Doriana, eu precum si alti useri de pe acest forum suntem crestini in cultul penticostal. Personal prefer sa ma numesc crestin (punct) intrucat nu pun penticostalismul (la modul absolutist) ma presus de alte invataturi din alte denominatiuni crestine.
Dar Il cred pe Hristos, Il marturisesc pe Hristos, vreau sa Il urmez pe Hhristos de aceea imi place sa ma numesc doar atat - "crestin".
desigur, stiu asta. dar a intebat daca e catolica si am tinut sa mentionez ca nu e.
Vechi 28.02.2012, 13:45:20
roxanapopa70 roxanapopa70 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.12.2008
Implicit

nu mi-ati raspuns la ce ar trebui imbunatatit la biserica ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 13:51:10
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70 Vezi mesajul
nu mi-ati raspuns la ce ar trebui imbunatatit la biserica ortodoxa.
Valabil pentru orice confesiune: revenirea la practica apostolică, la credința și faptele Bisericii Primare.
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 13:52:06
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Daca cei mandatati sa manuiasca banii Domnului
Haideti sa vedem cine sunt aia mandatati de Domnul sa manuiasca banii!

Fapte 4:34 Căci nu era niciunul printre ei care să ducă lipsă: toți cei ce aveau ogoare sau case le vindeau, aduceau prețul lucrurilor vândute
35 și-l puneau la picioarele apostolilor; apoi se împărțea fiecăruia după cum avea nevoie.

adica dadeau banii unora de incredere, nu? ori apostolilor, ori unora desemnati de apostoli, corect, da???!!!
cine este apostol? am citit 2 Corinteni 12:12???

"penticostalul", fara niciun respect, incearca sa ne prosteasca zicand ca pastorii lui ticalosi sunt apostoli sau desemnati de apostoli! dar este asta adevarat? asta stau lucrurile? unde sunt semnele ???
Adica "penticostalul" vine cu tupeu si-mi baga cosul acela de nuiele comandat pe internet cu 75RON, ca sa-i dau putinii mei bani, pai nu merita sa i-l trantesc in cap??? cine esti, domne' dumneata, de-mi ceri mie bani? esti apostol? esti desemnat de vreun apostol?
Ati vazut cu cata perfidie imi spune, ca daca eu am pensie de 400 RON, trebuie sa-i dau lui 40RON ca sa ma inmormanteze, sa ma insoare etc., si zice, ce mare lucru, 40RON! Pai banditule, la unul care are 400 RON, si 10 lei sunt mare lucru, daca ar avea 2000 RON s-ar desparti cu mai multa usurinta de 200 lei, ca-i raman 1800, insa aluia cu 400, ii raman doar 360, cum sa se descurce cu 360??? Vi se potriveste versetul: Iacov 5:3 - "v-ati strans comori in zilele din urma", ati jefuit pe copiii lui Dumnezeu, cu taxa, cu zeciuiala nebiblica (sunteti cumva leviti sa luati zeciuiala?), cu cosul!!! domnule, nu veni cu cosul la mine, ca ti-l rup in cap! ai inteles?
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 15:01:31
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Valabil pentru orice confesiune: revenirea la practica apostolică, la credința și faptele Bisericii Primare.
si toate acestea, nu se regasesc in BO? Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 28.02.2012, 15:28:23
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
si toate acestea, nu se regasesc in BO? Doamne ajuta!
Revenirea? Nu (căci Biserica Ortodoxă este o biserică conservatorare, nu una reformatoare). Se regăsesc însă unele practici, altele nu. Iar altele au fost adăugate. Ideal ar fi să se revină asupra celor inițiale.

Last edited by osutafaraunu; 28.02.2012 at 15:30:32.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46