Citat:
În prealabil postat de JustNicol
Referitor la cele de sus, ce mi-a spus un tip, cel de care am vorbit eu mai sus. Ca femeia trebuie sa te si atraga, ca doar nu te bagi in pat doar cu sufletul....Si mi-a mai spus ca nu stai acum sa te uitit la ceas sa te uitit cand au trecut minutele ca sa vina ziua cand poti sa te culci cu ea si ca el la inceput nu ar putea sa tina toate zilele din saptamana.....
Fiecare cu cel doare.
Am intrebat baietii daca ar putea sa stea fara sa sarute o fata timp de un an si mai toti mi-au raspuns ca nu ar putea sa astepte asa mult fara sa o sarute.....
Deci e mai importanta placerea trecatoare decat o iubire de durata pt generatiile din ziua de azi
Vrem sa le facem pe toate repede si fara un rezultat de durata. De aceea toate iubirile/indragosteile patimase se sting repede si au finaluri urate, ................
|
senorita te inseli. Ce poate fi mai frumos in dragoste decat o sarutare in care partenerul isi pune toata iubirea ce o poarta in acel sarut. Vad ca faci o mare confuzie intre sarut si a face sex cu cineva. E o mare diferenta. Doamne ajuta!