![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Penticostalul te roaga frumos sa-ti schimbi avatarul.
.................................................. .................... Last edited by penticostalul; 03.03.2012 at 00:27:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cei mai multi dintre noi habar nu aveam ca cea fotografie apartine presedintelui cultului penticostal...
|
|||
|
|||
|
bine domnule,daca in felul asta, schimband avatarul, o sa raspunzi la intrebari, iti fac pofta, iata ca-l schimb.
raspunde deci: cati bani luati pe evanghelizari (pe exorcizarea unui duh rau cereti 8 Ron, asta stiu) tu spui ca-mi bat joc de idolul tau, insa tu si restul de penticostali va bateti joc de scripturi: Matei 10:8 Vindecați pe bolnavi, înviați pe morți, curățați pe leproși, scoateți afară dracii. Fără plată ați primit, fără plată să dați. Last edited by Profetul de carton; 02.03.2012 at 16:50:43. |
|
|
|||
|
|||
|
Sigur prietene. Credeam ca vii si tu cu o intrebare mai sofisticata...
Si, sa nu uit, iarta-ma dar mi se pare ca ai un interes morbid pentru bani. Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare, bautura si bani ci dreptate, pace si bucurie in Duhul Sfant. Dar sa raspund la intrebare: daca eu invit un musafir, un predicator venit din alt judet pentru un serviciu special (evanghelizare, invatatura pe un subiect specific, nunta, binecuvantare de copii, etc.) atunci ma gandesc ca trebuie sa am grija de el inca din momentul in care acesta pleaca de acasa spre a veni la noi si pana va ajunge din nou acasa.Acestea fiind zise, pentru un timp, posibilitatile tale de a pune intrebari s-au epuizat. Nu de altceva dar mi-e teama sa nu creada unii useri ca de fapt tu nu esti decat un robotel programat de mine sa ridici penticostalilor mingi la fileu. Deocamdata cam asta este tot ce poti face. Multe binecuvantari si pocainta! Last edited by penticostalul; 03.03.2012 at 01:09:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Domnul sa te binecuvinteze, frate. Domnul Iisus Hristos, desfatarea inimii tale, sa Isi reverse Bunatatea Sa si orice binecuvantare peste casa ta. Si cand vei veni in rugaciune inaintea Scaunului indurarii al lui Dumnezeu, sa primesti har dupa har de la Domnul nostru si Dumnezeul nostru. Amin.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Daca invitai un calugar, nu trebuia decat sa platesti doar transportul si sa-i oferi masa, ai fi iesit muuult mai ieftin si mult mai imbogatit spiritual. Nu putea "lucratorul" acela sa ceara doar pretul transportului si masa, trebuie sa-i dati si indemnizatie??? unde ai citit in Scripturi ca cineva a predicat pe Cristos contra-cost? erau fratii ajutati sa se deplaseze si li se oferea de mancare, dar atata, nu luau bani pentru un act divin, acela de a-L propovadui pe Domnul. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
De exemplu, ca sa ajunga din Cluj la Constanta omul trebuie sa plece de sambata dimineata, sa se odihneasca noaptea. El va sta inaintea a 200 de oameni care asteapta de la el o predica buna, o hrana consistenta, duhovniceasca. Nu lucreaza cu cartofi ci cu oameni. Apoi face drum inapoi. Si apoi nu in fiecare zi e duminica. El nu e invitat in 22 de zile pe luna. Citat:
Mda, daca mananca lucratorul e de ajuns. Dar tu uiti ca lucratorul are o familie. Dupa tine ar trebui sa i se lase familia sa moara de foame. Stiu personajele de tagma ta. Ei se roaga cam asa: „Doamne, da-ne Tu un slujitor care sa fie smerit si sarac. Smerit tine-L Tu, sa fie sarac vom avea noi grija!” Citat:
"Tot așa, Domnul a rânduit ca cei ce propovăduiesc Evanghelia să trăiască din Evanghelie." 1 Corinteni 9:14Stii ce inseamna "tot asa"? Citeste in contextul anterior. Si mai uita-te si aici: "Alte Biserici am prădat, luând plată ca să vă slujesc pe voi." 2 Corinteni 11:8Stii ce inseamna cuvantul plata? Daca nu stii cauta in dictionar cateva sinonime. Citat:
Ai avut sansa sa pui o (una) intrebare. Ai primit raspuns sincer, deschis, exact si la subiect. Last edited by penticostalul; 03.03.2012 at 12:20:36. |
|
|
|||
|
|||
|
dar nu trebuie sa-l chemi de acolo!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Insa presbiterii nu erau platiti si nici cei care propovaduiau pe Domnul ocazional!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
orice pastor este un Diotref, pentru ca are intaietate in grupul presbiterilor, contrar regulilor biblice, ia salariu si face ce vrea, biserica e la cheremul lui!!! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 18:43:56 |
| Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 12.11.2017 00:30:35 |
| Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 18:36:08 |
| penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 13:08:26 |
| Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 13:21:20 |
|
|