![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Tautologie, ne-tautologie, nu putem absolutiza fiecare notiune doar pentru ca asa ar trebui. Ci mult mai degraba sa ne smerim si sa vorbim pe limba fiecaruia.
Pe undeva prin vreun film cu Dany de vito am vazut/auzit/ambele/ba chiar am si citit un citat dragut despre dragostea de cuplu, cea adevarata, in care Dany, ca actor, zicea ceva in genul ca : sotul atunci cand isi da seama cat de prost e fata de nevasta lui, atunci o iubeste cu adevarat ( un citat foooooooarte aproximativ, titlul filmului mi-e neclar).
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adevarata dragoste | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 10 | 10.10.2010 09:11:25 |
cu dragoste si prietenie | catalin_ | Secte si culte | 20 | 21.05.2010 15:13:33 |
Exista mantuire, exista vindecare! | iosif | Pocainta | 3 | 07.02.2007 13:48:29 |
|