![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Deci topicul este despre cum sa vorbim cu penticostalii...buuun!
As avea eu o sugestie. As dori sa fac public o initiativa de-a mea, la care toti penticostalii cu care am discutat au batut in retragere. Avem si pe acest forum doi penticostali, pe "penticostalul" si pe "ucenic". Pe "ucenic" il lasam sa mai creasca, sa se mai maturizeze, si oricum el nevorbind in limbi, nu face obiectul studiului nostru. Dar "penticostalul", ...ei, "penticostalul" este genul de persoane cu care putem interactiona in felul urmator, va explic imediat! Domnule penticostal, sunteti de acord sa faceti urmatoarea experienta si apoi sa ne prezentati rezultatele studiului? Iata deci: Cand veti fi la dvs. acasa si veti avea o stare de extaz, incat sa apara vorbirea in limbi, mergeti undeva intr-o camera singur si dati drumul la reportofon! Domnule, dvs. credeti ca darul avut este autentic. Verificati-l deci, si pe al dvs. dar si darul de talmacire al altora! Mergeti la cativa frati care au darul de talmacire, si, separat, puneti-i sa talmaceasca. Inregistrati talmacirile si apoi comparati-le! cu exceptia a catorva cuvinte si nuante, ar trebui ca toate talmacirile sa spuna aceleasi lucruri! Va este teama? deja simt ca va eschivati! am dreptate? Dar acesta este un mijloc de a cerceta duhurile/darurile (1 Ioan 4:1)! Electronica este o stiinta neutra, nu va putea influenta pe nimeni, rezultatul nu poate fi viciat! V-am aratat un mijloc sigur de a testa duhurile, cum ne spune ap. Ioan. Ezitati sa-l folositi? Simtiti ca s-a sfarsit cu jocul de-a v-ati ascunselea, ca ati fost prins si descoperit? si la fel ca dvs. si ceilalti, cu talmacirile lor contradictorii? Recunoasteti ca de asta va temeti! Ca micul joc s-a terminat. Realitatea fiind una crunta, ca nu aveti niciun fel de dar, nici dvs nici ceilalti. ------------------------------------------------------------ Promiteti-ne ca veti face asta! nu e mare lucru! Fiti sincer, cinstit, corect cu dvs. insiva si cu noi! Last edited by Profetul de carton; 11.03.2012 at 10:08:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ideea deci nu-mi apartine, insa initiativa da, am vrut sa fac si eu asta, insa nefiind penticostal, nu am fost bagat in seama, vorbitorii in limbi au refuzat sa vorbeasca in prezenta mea si a reportofonului (de fapt, un mp3-player cu functie de reportofon)! -------------------------------------------------------------------- sa vedem daca obtinem promisiunea "penticostalului" ca va face acest test. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta sa fii sigur ca n-o va obtine.
Dar mai ales Doamne ajuta sa intelegi si tu ce inseamna trairea prin credinta. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre „ucenic”, doar id-ul nu-l da de gol ca deja e profesor de mult. Nu-l subestima! Macar ca nu are multa vreme de cand este pe Calea Domnului, are multa maturitate in postari. Citat:
Doar tu ce-l bagi in seama si ii faci de zor publicitate masiva... Citat:
Aveti pedeapsa pentru obraznicii. Fara suparare dar mai aveti inca de stat sub disciplina. Pana acum ati pus o intrebare. A fost una indiscreta si cam insolenta. Dar v-am raspuns imediat, exact, sincer si la subiect. Veti mai avea dreptul sa puneti intrebari dupa 18 Martie. Nu va jucati cu sansele. Cumpaniti indelung. Toate urarile de bine... |
|
|||
|
|||
![]()
nu sunt penticostal dar am sa va fac totusi o marturisire,acum multi ani m-am pocait si vroiam sa inteleg in inima mea schismele astea ca sa zic asa dintre crestini.m-am rugat ,am plans mult sa inteleg cum lucreaza Dumnezeu in lume azi si cine sunt copiii lui sau daca exista asa ceva in lumea aceasta.am fost la adunari de penticostali unde se rugau pentru botezul duhului cum se spunea, dar inima mea nu era gata sa creada modul de intelegere al acelor oameni.sa va spun ceva s-a intamplat totusi aceasta minune si a fost cea mai fericita zi din viata mea adica era o minune la cineva acasa intr-o seara.vorbeam in niste limbi necunoscute, nu repetam aceleasi cuvinte dar ceea ce mi-i s-a parut ciudat era faptul ca mintea mea era extraordinar de lucida.gandeam in timp ce vorbeam.recunosc ca nu intelegeam ce vorbeam dar un om talmacea ca sa zic asa.altul talmacea altceva si primul care talmacea l-a atentionat la un moment dat sa nu mai vorbeasca pe al doilea care dupa o vreme,dar nu in acea seara s-a lasat de credinta.o zi doua dupa aceea s-a mai repetat aceasta minune sa-i zic dar ma rugam si cantam cateva ore seara pe atunci.viata mea nu mai e asa de stransa ca atunci cu Domnul spre rusinea mea o spun dar ceea ce vroiam sa remarc e faptul ca exista aceasta minune vorbirea in limbi si nimeni niciodata n-o sa va poata convinge pe voi ca exista .sunt si alte denominatiuni crestine cu oameni mantuiti care nu cred apoi altii.dar ceea ce stiu e ca sunt mantuit,iertat de pacate chiar daca o sa mai vb in ,,,alte limbi,,si chiar daca nu, dar trebuie sa ma pocaiesc in fiecare zi si sa am grija de aceasta mantuire pe care o poate primi oricine,absolut oricine.satan se bucura cand oamenii isi bat joc unul de altul dar Domnul se intristeaza voia cui o facem noi prin viata,atitudinile si vorbele noastre,oare stim?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ati dori sa fiti obiectiv, ati accepta testul sau macar ati avea un raspuns la problema asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, pentru ca vorbea gura fara de tine esti incredinta de spiritualitatea ta si a altora de care habar nu ai mare lucru, nu ti s-a parut nimic ciudat cu dezcordul dintre "talmacitori", mai sa fie, atata luciditate spirituala mai rar la mantuiti.. |
|
|||
|
|||
![]()
nu aline eram si eu cu gura impreuna si mi-i s-a parut ciudat cum zici tu, dar aici intram pe alt taram mai sunt vise si altele sunt din biblie dar sunt subiecte care nasc si polemici ca nu toti vor sa ajunga la cunostinta adevarului si sa fie mantuiti,ci Domnul Iisus vrea aceasta ca toti oamenii sa auda vestea buna;unii vor sa se mantuiasca singuri Domnul sa-i ajute
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Sa vorbim despre HOTI ! | OmuBun | Generalitati | 33 | 11.11.2017 23:30:35 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Sa vorbim despre iubire | monica73 | Generalitati | 59 | 24.02.2010 12:21:20 |
|