Citat:
În prealabil postat de AlinB
Pai cand accepti sa te insotesti cu tot felul de oameni ajungi la tot felul de experienta ciudate..
Dar asta nu-i legitimeaza pe acei oameni decat in masura in care tu insuti consideri ca nu poti gresi.
Ca sa-ti dau un exemplu..ajungi dintr-un motiv sau altul la o intalnire cu oameni care cauta experienta psihidelice, si dintr-un in alta ajungi si tu cu un ac in vena, incepi sa simti ce simt aia si vorbesti cum vorbesc si aia..atunci ce faci a doua zi cand te trezesti si-ti vii in fire?
Accepti ca ai facut o prostie in plus in viata sau declari sus si tare ce oameni spirituali sunt respectivii si ca au calea lor prin care ajung la Dumnezeu, nu?
Mergi pe a doua varianta cumva, nu de alta, dar tu nu aveai cum sa gresesti facand ce ai facut si simtind ce ai simtit..?
|
ALINE sunt fericit c-am cunoscut dragostea Domnului pe ,,pielea,,mea iertarea de pacatele nenorocite -bine eu eram nenorocit ca pacatele-s pacate,-si nu vorbesc de la altii ci din inima mea curatita de Hristos.acel dar exista.l-am trait si as vrea sa-l mai traiesc dar trebuie sa vreau 100%.si n-am ajuns din intamplare in acel grup de oameni caci cautam sa inteleg credintele oamenilor care zic ca se bazeaza pe biblie.Domnul nu te lasa fara raspuns,si credinta e o minune de fapt cea mai mare minune de pe fata pamantului si pot afirma ca si din cer ,acea credinta mantuitoare prin jertfa Lui Iisus, cerul priveste la noi acum ce facem cu darul Lui Hristos??
1 Petru 1:12
Lor le-a fost descoperit că nu pentru ei înșiși, ci pentru voi spuneau ei aceste lucruri, pe care vi le-au vestit acum cei ce v-au propovăduit Evanghelia prin Duhul Sfânt trimis din cer și în care chiar îngerii doresc să privească.