Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2012, 02:51:28
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Nu m-ati suparat nici pe departe,chiar m-am amuzat de atmosfera descrisa,am reusit sa-mi amintesc de slujbele de acasa,de inghiesuieli,de par ars cu lumanarile etc
Aveti dreptate,se pare ca oriunde si in orice conditii o ispita va iesi la suprafata.
Am sa-mi pun niste bomboane si fructe in geanta,poate voi imbuna copiii.
Sa stii ca pe mine ma deranjeaza cand copiilor mei li se dau dulciuri in timpul slujbei pt ca cel mic nu are rabdare, vrea sa le manance, plange daca i le iau, fosneste, molfaie, face firimituri pe jos, merge la impartasit cu resturi de bomboana in gura.. iar cel mare e disperat de foame, revoltat ca cel mic mananca langa el etc. Iar eu sunt ff indignata ca diverse femei fac "milostenie" indopand copiii mei cu dulciuri in timpul Liturghiei.

Daca vrei sa-i "imbunezi".. hartie si creioane colorate- cu asta-l tineam cuminte pe cel mic cand era f mic.
Daca vrei sa le dai dulciuri, mai bine dupa slujba. Pe mine ma deranjeaza in mod particular ca ai mei sa primeasca bomboane tari (sau caramele!). Cel mai sigure sunt acadelele pe bat, nu le aluneca accidental pe gat.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tinuta in biserici marlene Tinuta in Biserica 221 11.11.2025 03:36:10
Tinuta barbatului in biserica Hartford Tinuta in Biserica 56 26.05.2025 12:33:59
Imaginea ideala a femeii laice in biserica sophia Tinuta in Biserica 55 22.01.2012 07:11:46
Biserica si discriminarea femeii Golbi_ Despre Biserica Ortodoxa in general 460 08.12.2011 19:19:07
Spovedania trebuie tinuta costel Pocainta 10 29.01.2010 16:08:28